PNL Prahova iese la atac! Ţinta: majoritatea PSD – ALDE din CL Ploieşti şi viceprimarul Ganea


12 decembrie 2018

PNL Prahova iese la atac după o lungă perioadă de timp! Prin intermediul unui comunicat de presă postat pe pagina personală de Facebook, liberalii prahoveni au   criticat  proiectul de hotărâre iniţiat de viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, privind modificarea tarifelor pentru parcare în oraş.

Proiectul, iniţiat de edilul Ploieştiului şi fundamentat de conducerea Servicii de Gospodărie Urbană, propune împărţirea parcărilor pe trei zone şi majorarea substanţială a tarifelor pentru ocuparea unui loc timp de o oră şi pentru abonamente.

Motivele invocate pentru această scumpire se leagă de fluidizarea traficului, gestionarea corectă a locurilor de parcare, evoluţia cursului valutar, evoluţia cheltuielilor de personal la nivelul SGU şi nevoia societăţii de a obţine venituri mai mari, prin creşterea atât a tarifelor, cât şi a programului de lucru. Semnatarul expunerii de motive, viceprimarul Cristian Ganea, vorbeşte, totuşi, despre creşterea standardelor de calitate resimţite de cetăţeni şi despre faptul că aceste venituri suplimentare „vor duce la dotarea parcărilor cu aparate de taxare automată, de ultimă generaţie”.

Iată comunicatul de presă emis de PNL Prahova:

“Este inadmisibil să taxăm cetăţenii pentru a acoperi incompetenţa şi reaua intenţie a directorilor numiţi de majoritatea PSD – ALDE!

Zilele trecute, PSD, prin intermediul viceprimarului Cristian Mihai Ganea, a iniţiat un proiect de hotărâre de consiliu local care prevede majorarea taxei de parcare pe teritoriul municipiului Ploieşti până la 5 lei/oră.

Imediat după ce a luat cunoştinţă de intenţia consilierilor PSD susţinuţi de cei de la ALDE, împreună majoritari în Consiliul Local, primarul Adrian Dobre a luat o atitudine tranşantă: nu se impune o astfel de măsură la Ploieşti!

Chiar dacă sunt minoritari în Consiliu, primarul şi consilierii PNL au anunţat că se vor opune prin toate mijloacele adoptării unei astfel de hotărâri care nu are niciun fundament, nicio logică.

”Este inadmisibil să taxăm cetăţenii pentru a acoperi incompetenţa şi reaua intenţie a directorilor numiţi politic de majoritatea PSD – ALDE din consiliul local. Cum să le cerem oamenilor bani în plus pe parcare când nu au fost capabili să ofere un minimum de infrastructură decentă, un minimum de condiţii pentru parcările din oraş?

Atât eu, cât şi colegii mei consilieri, ne vom opune categoric acestei aberaţii. Nu putem să continuăm să acoperim la nesfârşit incompetenţa şi reaua intenţie a unora, prin aplicarea sau majorarea de taxe. Îl somez pe viceprimarul Cristian Ganea şi pe majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local să retragă proiectul”, a declarat primarul Adrian Dobre.

”, se arată în comunicatul postat pe pagina PNL Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(97 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate







rss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook




















Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova