Primarul Dobre, criticat dur de viceprimarii Ganea şi Pană după eşecul total de la manifestările dedicate Centenarului şi Zilei Naţionale


1 decembrie 2018

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a fost aspru criticat atât de către ploieşteni, cât şi de cei doi viceprimari ai oraşului după ce manifestările dedicate Centenarului şi Zilei Naţionale au reprezentat un adevărat eşec.

Spre exemplu, vicerpimarii Cristian Ganea şi George Pană i-au reproşat edilul şef al oraşului atât faptul că momentul dedicat discursului său a fost realizat de către trei copile îmbracate în costume populare la -5 grade, cât şi faptul că parada militară s-a desfăşurat cu o oră mai devreme.

”Astăzi a fost o zi importantă pentru noi toţi. Cea mai importantă ,am împlinit o suta de ani ca stat unitar. O zi în care trebuia să fim mândri că suntem  români. Din păcate, organizarea evenimentului la Ploieşti m-a mâhnit profund. Poate încă o dată, primarul Adrian Dobre a reuşit să îşi demonstreze incompetenţa. Ploieştenii au ratat parada militară pentru că programul anunţat a fost devansat cu o oră. Nu a fost singura gafă a edilului. A adus în faţa publicului, pentru a ţine o alocuţiune în locul lui, trei eleve, racolate de la şcoală de consilierul personal al primarului, domnul profesor Prună. Copilele au fost obligate să apară în costume populare cu mânecă scurtă, pe un ger de - 5 grade. Deşi nu am avut nici o contribuţie în organizarea manifestării de 1 Decembrie, pentru că sunt viceprimar, şi pentru că îi respect pe ploieşteni, ţin să-mi cer scuze tuturor celor care au fost dezamăgiţi de cele întâmplate astăzi. Îmi cer scuze în numele celor responsabili de acest fiasco, chiar dacă nu am avut nicio legătură cu producerea lui. Ploieştenii merită respect, ploieştenii merită să trăiască într-un oraş cu adevărat european, dar mai ales merită sprijin din partea autorităţilor”. a susţinut viceprimarul Cristian Ganea.

”Astăzi, intr-o zi cu o semnificaţie deosebită, primarul Adrian Dobre a reuşit să reamintească ploiestenilor invitaţi la manifestările legate de Centenar si Ziua Naţională  faptul că  nici după mai bine de doi ani de la preluarea mandatului nu poate fi primarul pe care ploiestenii si-l doresc si merită. 
Astfel după un mesaj " foarte consistent " cuprins în  două.. maxim trei fraze, încheiat cu o trimitere la...următorul centenar ???...a inteles a ...delega..si posibilitatea de a transmite un mesaj ploiestenilor unor eleve care spre lauda si cinstea lor ( având în vedere si faptul că au fost îmbrăcate, conform indicaţiilor probabil, cu haine inadecvate pentru temperatura de afara)  au reuşit ceea ce primarul nu a reuşit sau nu a vrut.
Iar după această noua dovada de neînţelegere a realităţii a urmat si parada militară - eveniment mult asteptat de multi ploiesteni - care a început cu aproape o oră mai devreme decât primarul anunţase....Sigur dl.primar a gasit imediat vinovatii - mai exact armata. Evident întotdeauna altcineva poarta vina...Dezamăgire totală. 
Poate ca daca dl.primar s-ar fi consultat si cu cei doi viceprimari în vederea organizării acestui eveniment situaţii de acest gen ar fi fost evitate.
Ploiestenii merita cu siguranta altceva.
Însă pînă la acel moment merita scuzele administraţiei. Iar la acest moment - in calitate de viceprimar - o voi face eu ”, a precizat la rândul său şi viceprimarul George Pană.

 

În replică, primarul Adrian Dobre a susţinut că decizia de a începe programul de defilare mai devreme a aparţinut conducerii garnizoanei, care nu s-a consultat cu primăria, invocând frigul pentru schimbarea orei. 

"Garnizoana Militară nu a respectat programul stabilit cu Primăria Municipiului Ploieşti pentru defilarea paradei militare. În contextul decalajului apărut în timpul acţiunilor, din această dimineaţă, care au fost incluse în programul oficial, destinat marcării Zilei Naţionale a României, fac precizarea că, ceremonialul militar a fost stabilit, organizat şi desfăşurat exclusiv de Garnizoana Ploieşti. Îmi cer scuze ploieştenilor pentru situaţia determinată de decalajul de organizare creat de Garnizoana Ploieşti faţă de programul iniţial anunţat de instituţia noastră. Evenimentele organizate de Primăria Municipiului Ploieşti se vor desfăşura conform programului stabilit", a fost mesajul postat în această după-amiază pe reţeaua de socializare de către primarul Ploieştiului.

Iată momentul în care trei eleve au ţinut discursul în locul lui Adrian Dobre.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(200 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova