Preşedintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu: Teodorovici, demisia!


28 noiembrie 2018

Preşedintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a reacţionat dur pe pagina personală de  Facebook după ce ministerul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a venit cu o propunere care contravine tratatelor de funcţionare a Uniunii Europene, el susţinând că dreptul celor care vor să muncească în străinătate în interiorul UE să fie restricţionat.

”Teodorovici, demisia!

Toţi recunoaştem că România se confruntă cu o mare criză de forţă de muncă, dar avem viziuni diferite privind soluţiile de ieşire din criză. 
PSD vrea să îi aducă acasă, cu forţa, pe românii care lucrează în străinătate, să muncească pe salarii din care nu îşi pot întreţine familiile şi nu le pot asigura acestora un viitor. 
PNL vrea să pornească motoarele investiţiilor şi să sprijine domeniile economiei care produc valoare adăugată mare, astfel încât în România să crească salariile. Românii vor veni de bună voie să muncească acasă, la salarii comparabile cu cele din Vest.
Lăsând la o parte politica fiscală dezastruoasă şi Marea Ţopăială Fiscală de care e responsabil, Eugen Teodorovici trebuie să îşi dea demisia pentru declaraţia iresponsabilă privind restrângerea dreptului de muncă a celor 4,5 milioane de români plecaţi în străinătate pentru un trai mai bun”, a scris preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, pe pagina personală de Facebook. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(38 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova