Fostul primar Iulian Bădescu, mesaj dur pe Facebook despre mutarea primăriei în clădirea Petrom


21 noiembrie 2018

Fostul primar Iulian Bădescu a postat marţi, 20 noiembrie, un mesaj pe pagina personală de Facebook despre mutarea primăriei în clădirea Petrom. Iulian Bădescu reaminteşte în mesaj că respectiva clădire a fost donată de OMV pentru realizarea unui spital de pediatrie.

De altfel, promisiunea spitalului a fost una care i-a adus victoria lui Bădescu la alegerile locale din 2012, când a fost ales primar. Bădescu spune pe Facebook că sala unde ar fi trebuit să fie operaţi copiii a devenit sala de şedinţe a Consiliului Local şi că biroul primarului este unde ar fi trebuit să fie cabinetul specialistului ortoped.

“Astazi, Primaria Ploiesti anunta cu surle si trambite ca isi muta sediul in cladirea donata, cu greu, de OMV municipiului pentru realizarea unui spital de pediatrie. Sala unde trebuiau operati copiii a devenit sala de sedinte a Consiliului Local. Cabinetul specialistului ortoped a devenit biroul primarului. Viceprimarii stau si ei in saloanele pacientilor. Si ca sa fie totul cu mot, creditul contractat pentru amenajarea noului spital al copiilor a fost tocat.

PS: Recent mi s a spus ca realizarea acestui spital a fost blocata de “Portocala”, Onea si SRI… sau de drobul de sare…

PS2: Consilierul primarului – ex ofiter SRI – are salonul anestezistului, cel cu fata spre stadion…”, este mesajul postat de Iulian Bădescu pe Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(66 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova