Primarul implicat într-un scandal sexual, propus pentru suspendare din PSD Prahova


30 octombrie 2018

Cazul primarului comunei prahovene ┼×otrile, Daniel Bogdan Davidescu, implicat într-un scandal sexual cu o minor─â ┼či cercetat penal de DIICOT,  va fi discutat în viitoarea ┼čedin┼ú─â a Biroului Politic Jude┼úean al PSD Prahova.

 

Pre┼čedintele social democra┼úilor prahoveni, Bogdan Toader, a anun┼úat ast─âzi c─â forul de conducere al organiza┼úiei jude┼úene se reune┼čte joi ┼či va dezbate propunerea de suspendare din partid a edilului, pe o durat─â de ┼čase luni, argumentând c─â înc─â se desf─â┼čoar─â o cercetare care îl vizeaz─â pe primar ┼či c─â, în toat─â aceast─â perioad─â, el ar trebui s─â beneficieze de prezum┼úia de nevinov─â┼úie.

Declara┼úiile de ast─âzi vin dup─â ce, zilele trecute, imediat dup─â izbucnirea scandalului, pre┼čedintele PSD Prahova surprinsese pe mult─â lume cu o declara┼úie non┼čalant─â în care spunea c─â ┼čtia c─â primarul ar fi avut o rela┼úie extraconjugal─â ┼či eticheta scandalul sexual care a dus ┼či la anhecta DIICOT ca o “ceart─â conjugal─â”. La rândul s─âu, tot imediat dup─â ce s-a aflat de anchet─â, primarul din ┼×otrile declara în fa┼úa jurnali┼čtilor c─â este nevinovat, c─â o cunoa┼čte pe fata respectiv─â dar nu a între┼úinut rela┼úii sexuale cu ea ┼či c─â nu î┼či explic─â de ce au ap─ârut acuza┼úiile care i se aduc.

Primarul din ┼×otrile a fost audiat joi de DIICOT, fiind suspectat de ┼čantaj, act sexual cu un minor ┼či pornografie infantil─â, cu men┼úiunea c─â, evident, la fel ca oricare alt─â persoan─â, el beneficiaz─â de prezum┼úia de nevinov─â┼úie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(43 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova