ALDE Ploieşti: În oraşul cu ZERO lucrări de modernizare, primarul Ploieştiului ţine prelegeri despre modul în care Guvernul României derulează programul de investiţii!


16 octombrie 2018

ALDE Ploieşti a reacţinoat după critice aduse de primarul Adrian Dobre la adresa actualui Guvern. Astfel, liberalii şi democraţii ploieşteni susţin că edilul şef al administraţiei publice ploieştene ”administrează oraşul” doar în conferinţele de presă.

”Dl Dobre “administrează” oraşul o oră pe săptămână: în conferinţă de presă! Mai nou, şi ţara, domnule primar. În oraşul cu ZERO lucrări de modernizare, primarul Ploieştiului ţine prelegeri despre modul în care Guvernul României derulează programul de investiţii!!!

Demagogie în stare pură! Aşteptăm cu interes “next level”, preşedinţia rotativă a CE, asigurată de România, anul viitor!

Va fi un pic mai dificil decât rezolvarea problemelor din transportul în comun din Ploieşti, eliminarea ţânţarilor şi a şobolanilor, salubritatea şi altele, care îl privesc nemijlocit, dar contăm pe vigilenţa şi, mai ales, pe spiritul său critic!”, se arată scris pe pagina de Facebook ALDE Ploieşti.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(112 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova