Consilierul local Bogdan Hodorog: Consider că datoria noastră, a consilierilor locali PMP, este să taxăm proiectele care sunt în defavoarea ploieştenilor


5 octombrie 2018

Consilierul local Bogdan Hodorog, preşedintele PMP Ploieşti, şi-a luat în serios rolul de reprezentant al ploieştenilor în legislativul local. Concret, acesta este singurul consilier care după fiecare şedinţă de Consiliu Local Ploieşti prezintă prin intermediul paginii personale de Facebook un scurt raport de activitate, prezentând cum a votat şi de ce anumite proiecte HCL care vizează direct cetăţeanul de rând.

Astfel, în ultima postare, Bogdan Hodorog le-a adus la cunoştinţă ploieştenilor faptul că a votat pentru proiectele privind eficientizarea energetică la următoarele unităţi de învăţământ: Liceu Tehnologic 1 Mai- sala de sport, Colegiul Naţional A.I. Cuza, Grădiniţa cu program prelungit Sfântul Mucenic Mina şi Liceul Tehnologic de Servicii Sfântul Apostol Andrei.

”Dacă în şedinţa anterioară am votat împotriva majorării preţului de către TCE Ploieşti la bilete şi la abonamentele de zi, astăzi am votat PENTRU proiectele privind eficientizarea energetică la următoarele unităţi de învăţământ: Liceu Tehnologic 1 Mai- sala de sport, Colegiul Naţional A.I. Cuza, Grădiniţa cu program prelungit Sfântul Mucenic Mina şi Liceul Tehnologic de Servicii Sfântul Apostol Andrei.

Copiii trebuie să îşi desfăşoare activităţile şcolare în condiţii decente, iar noi, aleşii dumneavoastră, avem datoria să facem tot posibilul pentru a se întâmpla acest lucru.

Consider că datoria noastră, a consilierilor locali PMP, este să taxăm proiectele care sunt în defavoarea dumneavoastră, a cetăţenilor, şi să susţinem proiectele care ajută la dezvoltarea Ploieştiului.”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(598 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova