PSD Prahova:Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, trece, în aceste momente, printr-o perioadă mai dificilă


14 septembrie 2018

Partidului Social Democrat, filiala Prahova a emis un comunicat de pres─â care vine pe fondul recentelor tensiuni din interiorul forma┼úiunii politice.

Iat─â comunicatul:

”Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, trece, în aceste momente, printr-o perioad─â mai dificil─â, a┼ča cum de altfel s-a mai întâmplat în istoria acestei forma┼úiuni politice. De┼či sunt unele voci din afara partidului care doresc s─â destabilizeze situa┼úia intern─â din PSD, ceea ce se petrece în prezent sunt – de fapt – ac┼úiuni normale într-un partid democratic, care este ca un organism viu, în perpetu─â mi┼čcare. Opiniile diferite nu pot s─â conduc─â decât la dezvoltarea intern─â ┼či transformarea PSD într-o forma┼úiune politic─â mai eficient─â, care s─â aib─â capacitatea s─â guverneze ┼úara pe mai departe, al─âturi de colegii de la ALDE.

PSD Prahova sus┼úine programul ┼či coali┼úia de guvernare, care ┼či-au dovedit din plin eficien┼úa de la alegerile parlamentare ┼či pân─â în prezent, punând mai presus de orice îmbun─ât─â┼úirea calit─â┼úii vie┼úii românilor.

Mai mult decât atât, apropiata ┼čedin┼ú─â a Comitetului Executiv Na┼úional va fi forul în care vor fi puse în discu┼úie opiniile aparent diferite din interiorul PSD din punct de vedere organizatoric. Pe de alt─â parte, îns─â, întrunirea CEx va dezbate lucruri importante pentru români: continuarea reformelor economice ┼či sociale, în concordan┼ú─â cu programul de guvernare ┼či m─âsurile imediate care vor fi luate pentru a men┼úine trendul ascendent al vie┼úii economico-sociale din România.”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(156 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova