Membru ALDE Băicoi, agresat de fostul primar Stătescu! Graţiela Gavrilescu: Solicit conducerii IPJ Prahova să monitorizeze cu toată atenţia desfăşurarea acestei anchete


3 august 2018

Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova, a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook după ce fostul primar din Băicoi, Ciprian Stătescu, condamnat definitiv pentru conflict de interese, este  acuzat că l-a strâns de gât pe Mihai Ariciu, preşedintele Tineretului ALDE Băicoi, în vârstă de 20 de ani! Incidentul s-a petrecut vineri, 3 august, în jurul orei 14.30, la un restaurant din Băicoi, care se pare că îi aparţine consilierului local PSD Marian State, fost viceprimar în mandatul lui Stătescu.

”Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat la Băicoi! Sunt indignată, şi nu doar ca preşedinte ALDE Prahova, ci şi ca om!

Nimic nu scuză agresarea tânărului Mihai Ariciu, preşedintele organizaţiei noastre de tineret locale, de către fostul primar al oraşului, Ciprian Stătescu.

Solicit public Poliţiei să îşi facă repede şi bine datoria! Am semnale că exprimarul a mai avut astfel de ieşiri necontrolate, care, însă, au fost muşamalizate pe plan local.

Solicit conducerii IPJ Prahova să monitorizeze cu toată atenţia desfăşurarea acestei anchete.

Îi asigur că voi fi extrem de atentă la cursul evenimentelor!

De asemenea, solicit conducerii PNL Prahova sa ia măsurile necesare pentru sancţionarea fostului edil al oraşului Băicoi pentru comportamentul public agresiv prin care înţelege că îşi exprime opţiunile politice. ALDE Prahova dezavuează astfel de comportamente şi militează pentru dialogul civilizat în politică, indiferent de nivelul la care acesta se manifestă”, a scris vicepremierul României, Graţiela Gavrilescu pe pagina personală  de Facebook.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(104 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova