Încă un (fost) liberal se dezice de primarul Adrian Dobre. Paula Drăguşin, şi-a cerut scuze ploieştenilor pentru că în 2016 le-a cerut să îl voteze


31 iulie 2018

Paula Drăguşin a fost  apalaudată la scenă deschisă de adversarii politici din Consiliul Local Ploieşti! S-a întâmplat în şedinţa CL de marţi  când aceasta şi-a rostit ultimul discurs ca şi consilier local.

Demisionată din PNL, chiar înainte de a fi exclusă pe motiv că a votat altfel decât colegii de partid, Drăguşin şi-a cerut scuze ploieştenilor pentru că în 2016 le-a cerut să îl voteze pe Adrian Dobre, actualul primar al Ploieştiului. Este a doua oară, în ultimul an, când un fost pedelist cu ştate vechi, recunoaşte că Dobre este un adevărat dezastru pentru Ploieşti şi pentru ploieşteni. Prima a fost Cristina Enache, exclusă din partid pentru...rezultate slabe, deşi era cel mai activ consilier al PNL (detalii aici).

Dicursul Paulei Drăguşin a fost ascultat cu ochii în pământ de către foştii colegi din PNL şi sub privirile dure ale primarului Dobre, care căuta cea mai mică urmă de nesupunere sau de simpatie pentru a mai exclude pe cineva.

Drăguşin le-a spus foştilor colegi din consiliu că a fost executată politic pentru simplul motiv că a pus pe primul plan interesele ploieştenilor şi a nesocotit ordinele nesăbuite ale unui partid transformat într-o formaţiune politică de tip securist!

În final Paula Drăguşin a afirmat că va rămâne în continuare fidelă ploieştenilor şi Ploieştiului şi nu va face nimic să distrugă încrederea pe care alegătorii săi i-au arătat-o dea lungul timpului.

Paula Drăguşin a fost aplaudată la scenă deschisă, în picioare, de către toţi foştii colegi din Consiliul Local. Singurul care a înghiţit în sec, şi a rămas aşezat a fost Adrian Dobre!

Totodată, să nu uităm şi faptul că vicepreşedintele PNL Ploieşti, doctorul Bogdan Nica, a criticat decizia primarului Adrian Dobre, cel care ocupă şi funcţia de preşedinte PNL Ploieşti, de a cere excluderea Paulei Drăguşin din paritd (detalii aici). 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(105 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 10 decembrie 2018
Statistii deprahova