Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova:PNL este un partid dinamic, format din oameni puternici, care ştiu ce vor şi care ştiu ce e de făcut


19 iulie 2018

Senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, a reacţionat în urma discuţiilor apărute în spaţiul public legate de şedinţa ”greilor” din fostul PDL  condusă de  Vasile Blaga, şedinţă care a avut loc în sediul central al Partidului Naţional Liberal.

Astfel, liberalul prahovean a scris pe pagina personală de Facebook faptul că ”PNL este un partid dinamic, format din oameni puternici, care ştiu ce vor şi care ştiu ce e de facut”.

”Pentru mine, în PNL nu există astăzi decât liberali. Nu mai există nici foşti PNL-işti, nici foşti PDL-işti. Lucrurile care ne separă sunt nesemnificative în raport cu cel mai important lucru care ne uneşte: determinarea noastră de a câştiga alegerile din 2019-2020 şi de a înlătura PSD de la putere. 
Toate discuţiile apărute în ultimul timp despre efervescenţa din PNL nu vizează decât un singur lucru: toţi suntem interesaţi ca partidul să intre în anul electoral cu o strategie care să ne garanteze cele mai bune rezultate pe care le putem avea. 
PNL este un partid dinamic, format din oameni puternici, care ştiu ce vor şi care ştiu ce e de făcut”, a scris Iulian Dumitrescu pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(45 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate







Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook





















Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova