Preşedintele Partidului Reformator Prahova are un consilier personal pe probleme de imagine!


4 iulie 2018

Despre Partidul Reformator nu se cunosc prea multe. E un partid mic, înfiinţat de câteva luni de Dan Claudiu Tănăsescu, unul dintre oamenii grei din PSD.

Iar despre Adrian Teodorescu, preşedintele filialei Prahova a PR se ştie doar că este un cunoscut om de fotbal, nefiind apropiat niciodată de politică. De altfel, apropierea lui de fenomenul politic a fost luată în râs de  foarte multă lume.

Însă, ultimele evenimente din oraş demonstrează că Teodorescu învaţă politică şi începe să joace interesant...

Spre exemplu, în ultima lună liderul PR Prahova şi-a schimbat total stilul postărilor de pe reţelele de socializare, semn că începe să înţeleagă că in politică nu prea e ca în fotbal.

Iar bârfa oraşului spune că Teo este apropiat de jurnalista Cristina Iancu, cel mai bun ziarist specializat pe politică şi administraţie din Prahova. Cu alte cuvinte, omul de fotbal învaţă politică de la profesionişti! Oficial, Cristina Iancu se ocupă de imaginea publică a preşedintelui PR, ajutându-l să devină politician cu acte în regulă

Noi promitem să urmărim evoluţia lui Teodorescu şi suntem pregătiţi să sancţionăm orice derapaj şi să lăudăm orice lucru interesant.

Şi în încheiere vă mai spunem că se zvoneşte că la nivel naţional Partidul Reformator va încheia un protocol de colaborare cu PSD, protocol prin care PR va obţine locuri eligibile pe listele social democraţilor la viitoarele alegeri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(460 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:


Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova