Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, despre anunţul candidaturii lui Iohannis: Este cea mai importantă garanţie pe care românii pot să o primească cu privire la menţinerea României pe drumul valorilor democratice


23 iunie 2018

Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, despre anunţul candidaturii lui Iohannis: Este cea mai importantă garanţie pe care românii pot să o primească cu privire la menţinerea României pe drumul valorilor democratice/

 

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat sâmbătă candidatura pentru al doilea mandat. Anunţul primului om în stat a creat o serie de reacţii în rândul liderilor PNL, printre ei numărându-se şi Iulian Dumitrescu, liderul liberalilor prahoveni.
 

”Anunţul domnului Klaus Iohannis privind candidatura sa pentru un nou mandat de preşedinte este cea mai importantă garanţie pe care românii pot să o primească cu privire la menţinerea României pe drumul valorilor democratice şi al statului de drept.

În acelaşi timp, anunţul preşedintelui este cel mai ferm răspuns pe care şeful statului îl putea da obrăzniciilor şi ameninţărilor venite de la Liviu Dragnea imediat după anunţarea condamnării liderului PSD.

PNL, partidul preşedintelui Iohannis, va duce mai departe, alături de acesta, lupta împotriva încercărilor lui Liviu Dragnea de a-şi subordona statul prin golirea de conţinut a funcţiei de preşedinte a României şi prin mutarea justiţiei şi a serviciilor în sediul PSD de pe Kiseleff.

Priorităţile PNL constau în coalizarea forţelor de centru-dreapta şi formarea unui guvern condus de PNL care să fie principalul partener al preşedintelui Iohannis în consolidarea democraţiei şi modernizarea României.

Am convingerea că al doilea mandat al preşedintelui Klaus Iohannis va conduce la despărţirea definitivă a României de PSD şi de practicile autoritariste, dar şi la o economie puternică şi la o societate prosperă generate de viitorul guvern condus de Partidul Naţional Liberal”,  a scris Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova pe pagina personală de Facebook

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(99 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova