Reacţia conducerii PSD Prahova după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare


22 iunie 2018

Reacţia conducerii PSD Prahova după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare

 

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, vineri,la ora 16.00, după decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Câţiva lideri PSD au făcut deja scut în jurul lui Liviu Dragnea şi au reacţionat  după sentinţa dată pentru liderul partidului. Printre ei se număre şi preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader. Acesta a scris pe pagina personală de Facebook faptul că rămâne alături de Dragnea.

”Punerea în aplicare a Programului de Guvernare, în interesul cetăţenilor, nu va fi în niciun fel afectată de decizia luată de instanţă în cazul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii noştri politici.

Coaliţia PSD-ALDE vă duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.

Le reamintesc tuturor că prezumţia de nevinovăţie şi dreptul la un proces echitabil sunt fundamentale pentru existenţa statului de drept. Aceste principii esenţiale pentru bună funcţionare a unei democraţii sunt garantate tuturor cetăţenilor României prin Constituţie .

Din punct de vedere personal, am crezut şi voi crede mereu în prezumţia de nevinovăţie a oricărui cetăţean, ca principiu fundamental al oricărei democraţii. Numai o decizie definitivă şi irevocabilă a unei instanţe poate stabili vinovăţia unei persoane.

Pentru aceste motive, sunt şi rămân alături de preşedintele partidului nostru, Liviu Dragnea!”, a scris Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(115 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova