Tineretul Naţional Liberal: Îi invităm pe tineri să se înscrie în programul “Descoperă Europa”. 750 tineri din România pot călători gratis în Uniunea Europeană


18 iunie 2018

Tineretul Naţional Liberal îi invită pe toţi tinerii care au 18 ani să se înscrie în programul “Descoperă Europa”, lansat zilele trecute. Mai exact, prin acest program, aceşti tineri pot beneficia de un abonament de tren gratuit de până la 30 de zile cu care să călătorească în Uniunea Europeană în această vară. Aproximativ 15.000 de tineri din UE vor primi un permis gratuit de călătorie prin Programul „Descoperă Europa” şi aproximativ 750 dintre beneficiari vor fi din România. Călătoria trebuie să aibă loc în perioada 9 iulie - 30 septembrie 2018 şi să cuprindă minimum o destinaţie din altă ţară decât ţara în care  se începe călătoria şi maximum 4 ţări în plus faţă de ţara din care se porneşte. Înscrierile pentru a beneficia de un permis de călătorie prin Programul „Descoperă Europa” se fac în perioada 12 - 26 iunie 2018, pe platforma online de înscrieri http://europa.eu/youth/discoverEU_ro , unde puteţi găsi şi condiţiile de înscriere. 

 

Programul a fost inclus în bugetul Uniunii Europene de către europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan - negociator-şef al Bugetului UE pentru 2018 - şi are o valoare de 12 milioane de euro. “Descoperă Europa” va continua şi după 2020: Comisia Europeană a recunoscut potenţialul acestui proiect şi a propus în noul buget multianual 2021 - 2027 alocarea a 700 de milioane de euro pentru acesta. Programul reprezintă o oportunitate pentru tinerii din România, nu doar pentru că le oferă posibilitatea descoperirii unor noi locuri şi experienţe, dar şi pentru că acest tip de călătorii ajută la dezvoltarea creativităţii şi a încrederii în sine.

 

Tineretul Naţional Liberal îi încurajează pe toţi tinerii din România care îndeplinesc criteriile de selecţie să aplice pentru programul “Descoperă Europa” şi vă stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare”. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(120 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova