Scandal în PNL Ploieşti după ce s-a cerut excluderea consilierului Paula Drăguşin. Bogdan Nica, critici dure aduse primarului Adrian Dobre


8 iunie 2018

Vicepreşedintele PNL Ploieşti, doctorul Bogdan Nica a criticat decizia primarului Adrian Dobre, cel care ocupă şi funcţia de preşedinte PNL Ploieşti, de a exclude un consilier local din partid. 

Este vorba de Paula Drăguşin, alesul local care, la ultima şedinţă ordinară a Consiliu Local, a votat la un Proiect de Hotărâre altfel decât colegii liberali

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, Nica a susţinut că nu va participa la şedinţa prin care se va dezbate excluderea din partid a Paulei Drăguşin şi că PNL Ploieşti sub conducerea lui Adrian Dobre este o structură nefuncţională a Partidului Naţional Liberal.

”Un sumar calcul aritmetic sugerează următorul deznodământ : cu cât elimini dintr-o structură mai mulţi oameni de valoare , cu atât valoarea/relevanţa respectivei structuri se diminuează până la dispariţie. Opinia mea este că din păcate, Organizaţia PNL Ploieşti , cândva o structură puternică şi eficientă a pierdut foarte mulţi oameni de valoare din 2016 până în prezent. Nu stau acum să detaliez motivele, altul este sensul prezentei postări. Astăzi am fost convocat la o şedinţa a organizaţiei PNL Ploieşti la care nu voi participa. Motivul este simplu : sunt împotriva excluderii doamnei consilier Paula Draguşin, o colegă pe care o apreciez şi o stimez în mod deosebit. Am fost împotriva excluderii şi la alte şedinţe, unde la fel se solicita “pedepsirea” colegilor mei consilieri. Şi de asemenea, consider că o forma democratică de protest este absenţa. Si declar cu toată responsabilitatea că nu mai particip la şedinţe până nu se constată că statutar, Organizaţia PNL Ploieşti este nefuncţională . Stimaţi colegi, vouă vi se pare ca mai existăm? Ne întâlnim de 2-3 ori pe an, atunci când are chef onor primarul preşedinte de organizaţie să mai dea afară câte un coleg care nu-i convine? Eu personal sunt sătul de astfel de tertipuri. Şi sunt dispus să merg până la capăt indiferent de consecinţe. Vă Invit să reflectaţi”, a scris pe pagina personală de Facebook Bogdan Nica ,cel care până nu de mult a ocupat şi funcţia de consilier personal al primarului pe probleme de sănătate.

Interesant în acest război este faptul că, atât Adrian Dobre, cât şi Paula Drăguşin sunt produse politice ale deputatului Roberta Anastase. Acum rămâne de văzut cine îl va câştiga şi care va fi poziţia preşedintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(200 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova