”Omul de încredere” al Robertei Anastase din CL Ploieşti, propus spre excludere din PNL pentru că a votat alături de PSD


5 iunie 2018

Paulica Drăguşin, consilierul PNL care a votat alături PSD la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Ploieşti, este propusă să fie  exclusă din partid. 


Paulica Drăguşin a votat „pe invers” faţă de colegii din PNL, votul ei fiind cel decisiv pentru trecerea proiectului prin care s-a stabilit regulamentul de acordare a spaţiilor pentru amenajarea de terase, în varianta pe care PSD-ALDE o susţinea de multă vreme.


Gestul consilierului a stârnit nemulţumiri în rândul liberalilor şi va fi taxat în viitoarea şedinţă a Biroului Politic Judeţean al PNL Prahova. Practic, va fi propusă excluderea sa din partid, iar şansele ca propunerea să fie aprobată sunt maxime.


 Şi asta în condiţiile în care este cunoscut faptul că Paulica Drăguşin este unul dintre oamenii de încredere ai Robertei Anastase şi că beneficiază de toată susţinerea acesteia.  Gurile rele spun că revolta consilierilor locali liberali care nu au votat respectivul proiect HCL este atât de mare încât şansele ca Roberta Anastase să poată să intervină şi să o salveze de la excludere sunt extrem de mici. 


Asta pentru că, în urmă cu un an, alţi trei consilieri locali au fost propuşi pentru a fi excluşi din partid. Concret, este vorba despre Gheorghe Sârbu, Aurelian Tudor şi Cristina Enache. Cu toate acestea, la acea dată, Biroul Politic Judeţean a decis ca doar Cristina Enache trebuie să îşi piardă calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal, implicit şi mandatul de consilier local, pe  motiv că PNL a obţinut  rezultate slabe  la alegerile parlamentare  în Ploieşti.


Vă reamintim faptul că în mandatul lui Adrian Dobre au fost excluşi din partid doi consilieri locali: Florin Neagu şi Cristina Enache. 
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(192 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova