PSD Prahova acuză PNL de destabilizare politică şi susţine necondiţionat Guvernul Viorica Dăncilă


17 mai 2018

PSD Prahova a reacţionat după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Iaşi, că a sesizat Parchetul General „în calitate de cetăţean” de faptul că Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea au difuzat informaţii cu caracter secret. Drept urmare, social-democraţii prahoveni au emis un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

 

„Cetăţeanul” Ludovic Orban, care se doreşte a fi liderul conglomeratului ce a generat un partid de Opoziţie, a demonstrat, încă o dată, astăzi, prin plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, că îşi merită locul la coada politicii din România!

Accentele de mahala pe care le-au adoptat în ultima perioadă, în intervenţiile lor, reprezentanţii PNL, nu pot decât să pună un mare semn de întrebare asupra direcţiei pe care o va lua politica românească. Atacurile la persoană au atins acum, prin plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, liderul partidului de care şeful liberalilor se teme cel mai mult, punctul culminant. Plângerea a fost făcută în nume personal, iar Ludovic Orban demonstrează că încearcă să se identifice cu partidul pe care îl conduce, fără însă a avea acordul membrilor acestuia.

Într-o democraţie, însă, o asemenea atitudine din partea unui politician din Opoziţie poate fi privită ca o adevărată tentativă de lovitură sub centură sau, mai mult decât atât, ca o tentativă de a folosi Justiţia – aşa cum s-a mai întâmplat dealtfel – pentru a da jos un Guvern al României.

Organizaţia PSD Prahova îi va susţine în continuare pe preşedintele Liviu Dragnea şi pe premierul Viorica Dăncilă, pentru că este imposibil să continue aceste tentative de destabilizare a puterii politice din partea unor personaje care nu ştiu ce înseamnă o guvernare eficientă, ci doar cum să genereze conflicte în afara interesului naţional.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(43 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova