Graţiela Gavrilescu, preşedinte ALDE Prahova:Spitalul CF trebuie să rămână funcţional în Ploieşti


15 mai 2018

Având în vedere adresa transmisă de Ministerul Transporturilor către Consiliul Judeţean Prahova şi municipiul Ploieşti cu privire la preluarea în administrare a Spitalului CF, ALDE Prahova anunţă că va susţine demersul de preluare a acestei unităţi medicale de elită a judeţului Prahova.

Liberal şi democraţii prahoveni consideră că pe acest subiect este absolut necesară abandonarea oricăror dispute politice astfel încât, prin consens, să salvăm Spitalul CF Ploieşti, al cărui personal şi-a demonstrat de-a lungul anilor profesionalismul şi dedicarea, devenind, în timp, un model de conduită pentru lumea medicală din Ploieşti şi nu numai.

“Spitalul CF trebuie să rămână funcţional în Ploieşti. Această unitate are medici buni, care au salvat vieţi de-a lungul timpului şi care trebuie să fie trataţi cu respectul cuvenit. După o perioadă în care tot mai mulţi medici au plecat din ţară, nu avem voie să tratăm cu superficialitate acest subiect. Fac apel la reprezentanţii tuturor formaţiunilor politice din Prahova pentru a susţine acest proiect şi a face corect demersurile necesare, astfel încât să nu ratăm oportunitatea ca acest spital să rămână în slujba ploieştenilor – GraţielaGavrilescu, preşedinte ALDE Prahova.

Consilierii ALDE Prahova vor vota acel proiect de hotărâre care va corespunde dezideratului nostru de a asigura ploieştenilor continuitatea serviciilor medicale de calitate pe care Spitalul CF le oferă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(360 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova