Deputatul Cătălina Bozianu, preşedinte PMP Prahova: Este o ruşine pentru Ploieşti faptul că primarul Adrian Dobre este incapabil să gestioneze problema dezinsecţiei şi a deratizării


10 mai 2018

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a reacţionat în scandalul privind declararea stării de urgenţă, generată de lipsa serviciilor de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie în Ploieşti.

Bozianu, cea care a ocupat de altfel şi funcţia de viceprimar al Ploieştiului în perioada 2008-2012, a criticat dur modul în care primarul Adrian Dobre a gestionat această problemă.

”Este o ruşine pentru Ploieşti faptul că primarul Adrian Dobre şi echipa sa sunt incapabili să gestioneze problema dezinsecţiei şi a deratizării din oraş. Şi în acest an, parcurile din Ploieşti, unul dintre cele mai dezvoltate oraşe din România, sunt nişte mici jungle, în care noi şi copiii noştri ne vedem nevoiţi să ne ferim cum putem de gândaci, de căpuşe şi de şobolani. Îi cer public d-lui primar să accepte orice soluţie de natură să rezolve rapid această problemă, întrucât ploieştenii plătesc taxe ca să trăiască într-un oraş civilizat, şi nu într-un fel de junglă”, a scris deputatul Cătălina Bozianu, liderul PMP Prahova, pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(426 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate







rss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook





















Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova