Acuzaţii grave! Consilierul local George Botez: S-au făcut presiuni asupra secretarului Primăriei Ploieşti să acorde viza de legalitate pe un proiect vădit nelegal


9 mai 2018

În cadrul unei conferiţe organizate de consilierii locali PSD şi ALDE,  în care l-au criticat pe primarul Adrian Dobre pentru activitatea din cei doi ani care au trecut din mandatul său, social-democratul  George Botez a lansat un atac atac dur la adresa edilului-şef.

 

Acesta susţine că Laurenţiu Diţu a demisionat din funcţia de secretar al Primăriei Ploieşti deoarece a fost forţat să acorde viză de legalitate pe un proiect vădit nelegal.

“Motivul pentru care domnul secretar Diţu şi-a dat demisia a fost faptul că a fost forţat, s-au făcut presiuni asupra domniei sale să acorde viza de legalitate pe un proiect vădit nelegal şi omul a fost decent şi a spus “vă mulţumesc pentru suta de milioane pe care mi-o daţi pe această funcţie, dar eu vreau să mă duc să dorm acasă”. Mă refer la proiectul cu TCE-ul pe care în precedent în avizase pentru legalitate. Sigur, ai putea să pui întrebarea de ce astăzi un proiect este legal, iar peste două săptămâni este nelegal. Asta este o chestiune care va fi socotită într-un alt context, dar nu vrem să ajungem în calitate de consilieri locali să jucăm ruleta rusească cu viaţa noastră, cu libertatea noastră, cu averea noastră, pentru faptul că toţi cei care sunt puşi pe funcţii de acest primar incompetent se joacă cu tot ceea ce le trece prin mână, pentru că sunt foarte slab pregătiţi. Există un vid intelectual, un vid profesional, un vid managerial la primăria Ploieşti”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(181 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova