Conducerea PMP Ploieşti a lansat campania de strângere de semnături pentru alegerea primarului în două tururi de scrutin


3 mai 2018

Conducerea PMP Ploieşti  a lansat campania de strângere de semnături pentru schimbarea legislaţiei în vigoare în ceea ce priveşte alegerea primarului în două tururi de scrutin. Astfel, consilierii locali  Bogdan Hodorog şi Claudia Sălceanu, alături de consilierul judeţean Nicolae Maruntu şi de alţi membri ai organizaţiei au mers pe străzile din Ploieşti pentru a sta de vorbă cu cetăţenii şi pentru a le explica de ce este necesar ca alegerile pentru desemnarea primarului să aibă loc în două tururi de scrutin.

”Considerăm că la vârful administraţiilor publice locale este nevoie de persoane care să aibă susţinerea majorităţii alegătorilor. Un exemplu clar îl avem la Ploieşti, unde  actualul primar a câştigat alegerile cu doar 21.837 de voturi dintr-un total de 195.641. Aşadar nu putem spune că domnul primar Adrian Dobre reprezintă voinţa majorităţii alegătorilor, iar acest lucru se reflectă prin instabilitatea politică de la nivelul administraţiei publice locale, ceea ce a dus Ploieştiul în stadiul în care se află acum, un oraş plin de probleme”, a declarat consilierul local Bogdan Hodorog, preşedintele PMP Ploieşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(510 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova