Liderii PSD Prahova au donat paturi şi saltele la Spitalul Azuga FOTO&VIDEO


13 aprilie 2018

Reprezentanţii PSD Prahova s-au aflat vineri Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga, acolo unde au avut o acţiune de donaţie de paturi, saltele, scaune rulante şi noptiere. Unitatea medicală  este unică în judeţ, iar datorită serviciilor medicale de calitate, mii de pacienţi îi trec pragul, inclusiv din judeţe vecine.

La eveniment participând preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean, Bogdan Toader,  viceprimarul Ploieştiului , Cristian Ganea, alături de mai mulţi parlamentari ai formaţiunii politice. 

"Cea mai mare bogăţie a omului este sănătatea. Astăzi, de Izvorul Tămăduirii, a ajuns la Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga o donaţie de paturi, saltele, scaune rulante şi noptiere a echipei PSD Prahova. Spitalul de la Azuga este unul de renume şi singurul de acest gen din judeţul nostru. Tratează cele mai delicate probleme de traumatologie si ortopedie, câştigând încrederea pacienţilor care îi trec pragul, nu numai din judeţul Prahova, ci din toată ţara. Domeniul sănătăţii este o prioritate pentru noi, motiv pentru care căutăm soluţii de sprijin prin toate modalităţile care ne stau în putinţă, donaţia fiind una dintre ele", se arată într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a organizaţiei judeţene.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, le-a mulţumit colegilor de partid care s-au implicat în această campanie. Vezi mai jos VIDEO cu declaraţia integrală!

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(156 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:


rss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova