Vicepremierul Graţie Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova, a oferit flori ploieştencelor: O facem pentru că noi credem în femei


8 martie 2018

Vicepremierul  Graţie Gavrilescu alături de membrii Biroului Politic şi simpatizanţi ALDE  Prahova au respectat şi în acest an tradiţia de a oferi flori ploieştencelor şi nu numai şi de a transmite un gând bun şi o primăvară frumoasă.

Cu această ocazia, liderul liberalilor şi democraţilor prahoveni a ţinut să transmită un mesaj doamnelor şi domnişoarelor.

” Sper ca primăvara aceasta să fie una mai bună pentru toţi românii. Suntem într-un an centenar şi cred că la o sută de ani merităm să avem o altfel de primăvară, cu bucurii foarte multe şi îmi doresc ca românii să nu îşi piardă niciodată speranţa că Dumnezeu este deasupra noastră şi că are grijă de români şi de România. Mă bucur că la Ploieşti, unde este oraşul meu de suflet, se mai întâmplă şi lucruri frumoase, precum această acţiune, aşa cum este ea, mai mică sau mai mare. Atât cât este, eu îmi doresc să ne bucurăm de acest eveniment, să bucurăm doamnele şi domnişoarele cărora o să le oferim o frezie şi o felicitare din partea mea şi a domnului preşedinte Călin Popescu Tăriceanu. O facem cu sufletul şi inima deschisă, o facem pentru că noi credem în femei şi ştiu un lucru: în spatele oricărui bărbat stă o femeie puternică”, a ţinut să precizeze vicepremierul Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova.

Mesajul integral al liderului liberalilor şi democraţilor îl puteţi urmări în materialul video de mai jos 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(109 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 20 septembrie 2018
Statistii deprahova