Bogdan Toader, preşedinte PSD Prahova, despre Congres: Este nevoie de  persoane care să aibă notorietate la nivel naţional


7 martie 2018

PSD Prahova nu va avea reprezentanţi la nivel naţional în viitorul birou politic. Conform preşedintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, social democraţii prahoveni nu vor nominaliza niciun reprezentant din randul lor pentru a candida la funcţia de vicepreşedinte la nivel regional la Congresul PSD care va avea loc sâmbătă.

”Este nevoie de  persoane care să aibă notorietate la nivel naţional cu putere de muncă şi cu timp în acest sens. PSD Prahova îi susţine pe Adrian Ţuţutianu, Carmen Dan sau pe Şerban Valeca. Acum depinde care dintre cei doi lideri (Ţuţuianu sau Valeca-nr) va decide să candideze pentru funcţia respectivă.

Conform surselor ziarului deprahova.ro, unul dintre cei mai vizibili lideri ai PSD, Codrin Ştefănescu, nu va mai face parte din noul birou, acesta nemaiavând susţinere din partea unor filiale judeţene.

Vă reamintim faptul că luni, liderii PSD s-au reunit în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, iar Liviu Dragnea a anunţat că au decis modificarea statutului PSD, astfel încât să se aleagă 16 vicepreşedinţi la Congres, pe regiuni, dar cu o condiţie, să se respecte paritatea: să fie propuşi o femeie şi un bărbat din fiecare regiune. Vor mai fi aleşi secretarul general şi preşedintele executiv. Totodată, cel mai probabil nu va mai fi vot pentru reconfirmarea lui Dragnea.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(62 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 20 septembrie 2018
Statistii deprahova