PMP Prahova: Nu ne mai permitem riscul ca ploieştenii să rămână fără transport în comun din cauza nepăsării administraţiei!


19 februarie 2018

Conducerea Partidului Mişcarea Populară, filiala Prahova a lansat un atac dur la adresa formaţiunilor politice PNL, PSD şi ALDE care se află în fruntea Primăriei Ploieşti după ce amendamentele consilierilor locali PMP în ceea ce priveşte alocările bugetare pentru anul 2018  nu au fost luate în seamă de restul reprezentanţilor legislativului ploieştean.

 

”Vineri seara, colegii noştri consilieri locali ai PMP, Claudia Sălceanu şi Bogdan Hodorog, s-au abţinut de la votul final asupra bugetului municipiului Ploieşti. Noi considerăm că, în 2018, modernizarea parcului auto şi rezolvarea problemelor financiare ale societăţii de transport în comun din Ploieşti trebuie să se numere printre priorităţile primăriei. Nu ne mai permitem riscul ca ploieştenii să rămână fără transport în comun din cauza nepăsării administraţiei! 


Pe acest temei, consilierii noştri locali au formulat două amendamente prin care ar fi fost transferate suma de 5 milioane de lei, de la „hale şi pieţe”, şi 3 milioane de lei, de la „salubritate”, pentru achiziţionarea de autobuze noi. Din păcate, PSD, PNL şi ALDE şi-au unit forţele şi au respins aceste amendamente, preferând să ţină aceşti bani în „găurile negre” de la „pieţe” ori de la „salubritate”.


Nu ne dăm însă bătuţi. Le vom cere celor de la „pieţe” un raport trimestrial asupra modului în care au fost cheltuite sumele imense pe care le au la dispoziţie şi care lipsesc zone-cheie din administraţia ploieşteană de fondurile atât de necesare dezvoltării”, se arată scris pe pagina de Facebook a PMP Prahova.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(495 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 12 decembrie 2018
Statistii deprahova