Premieră în administraţia publică ploieşteană! Un consilier local şi-a prezentat raportul de activitate


13 februarie 2018

Consilierul local Bogdan Hodorog, preşedintele PMP Ploieşti, a prezentat prin intermediul paginii personale de Facebook un raport al activităţii sale din Consiliul Local Ploieşti. Iniţiativa alesului ploieştenilor este de altfel o premieră în administraţia publică locală. 

”Stimaţi ploieşteni,
Mandatul de consilier local al Partidului Mişcarea Populară, pe care, prin votul dumneavoastră, mi-aţi făcut onoarea de a mi-l încredinţa, s-a concretizat, în anul care a trecut, în diverse proiecte de hotărâri ale Consiliului Local Ploieşti, proiecte in care am fost coinititor si au avut ca obiect:

Extinderea retelei de canalizare Cartier Mimiu ( strazile : Mimiului, Fierarilor, Fabricilor, Astra, Intrarea Beius);

Extinderea retelei de canalizare cartier Rafov ( strazille : Pietii, Izlazului, Traian Savulescu, Atelierului, Tragului, Uzinei);

Modernizare Cartier Eroilor ( strazile : Vasile Lucaciu, Licurici, Caramidari, intrarea Cosmos, Gradinilor, Mecet, Intrarea Istrita, Dorului, Crazna, Carvunarilor, Jepilor, Feroviarilor, cpt. Av. Popescu Ciocanel, Fainari.

Extindere retea canalizare strada Garlei;

Extindere retea canalizare strada Sperantei;

Modrnizare strada: Anul 1848, Iazului, Alexandru Dolnici, Ivan Miciurin;

Creare Pasaj de trecere intre stada Depoului si strada Mimiului;

Construire Piata Centrala Agroalimentara;

Acordarea pentru anul scolar 2017 – 2018 a pachetului de rechizite scolare “ Primul Ghiozdan”

100% gratuitate pe tot parcursul anului calendaristic la transportul public local pentru elevii unitatilor de invatamant obligatoriu si cel liceal curs de zi;

Grupul de Actiune Locala Ploiesti – dezvolatrea sustenabila a zonelor marginalizate din Municipiul Ploiesti;

Achizitionarea de autobuze noi diesel euro VI.

PMP nu deţine majoritatea în Consiliul Local şi ne-am manifestat public opoziţia atât din punct de vedere politic, cât şi administrativ, dar, ori de câte ori adversarii noştri, indiferent de culoarea lor politica, au venit cu propuneri în beneficiul dezvoltării locale şi în binele dumneavoastră, nu am avut nici cea mai mică reţinere de a le susţine demersul.
Aşa am promis în campania electorală, aşa ne comportăm!
Promiteam, la începutul mandatului, că statutul meu de preşedinte al Organizaţiei Ploieşti a PMP nu doar că nu mă va împiedica să contribui la buna administrare a oraşului, ci va reprezenta o garanţie în plus că voi contribui la asigurarea echilibrului, la menţinerea decenţei discursului şi a legalităţii deciziilor.
2018 este Anul Centenarului Marii Uniri şi, din această perspectivă, simt că am datoria ca acest eveniment să se răsfrângă pozitiv şi asupra activităţii şi atitudinii noastre în cadrul Consiliului Local.
Sper să fi înţeles cu toţii că unirea, nu dezbinarea!, face puterea şi că un municipiul de însemnătatea Ploieştiului are nevoie de energia fiecăruia dintre noi pentru a de veni aşa cum ni-l dorim!
Şi mai sper ceva: ca 2018 să ne unească în tot ce-i românesc şi valoros, să ne putem consolida relaţiile cu românii fraţi de peste Prut şi Ploieştiul să devină destinaţie universitară şi culturală dorită pentru ei!
Măcar atât!
Deocamdată!”, a scris consilierul local Bogdan Hodorog pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(263 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova