Critici dure aduse primarului Dobre de către consilierii PSD-ALDE


5 februarie 2018

Grupul consilierilor PSD-ALDE din cadrul Consiliului Local Ploieşti urmăreşte cu îngrijorare modul în care primarul municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre, a înţeles să pună la dispoziţia ploieştenilor proiectul bugetului local aferent anului 2018.

Deşi un proiect incipient a fost supus consultării de la jumătatea lunii ianuarie, o formă elaborată a proiectului de buget a fost publicată cu foarte puţin timp înaintea dezbaterii publice, ceea ce înseamnă că ploieştenii care vor fi prezenţi astăzi la Sala Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti nu au avut parte, nici de această dată, de o transparenţă decizională reală.

La un an şi jumătate de la alegerile locale din anul 2016, edilul şef al Ploieştiului demonstrează o lipsă acută de proiecte cu care să vină în sprijinul şi în întâmpinarea dorinţelor cetăţenilor municipiului, iar propunerea de buget subliniază – dacă mai era nevoie – că ideile fixe, dar nerealizabile, stau la baza administraţiei Dobre. În plus, primarul Adrian Florin Dobre dă dovadă, în fiecare zi, că nu are o viziune clară asupra dezvoltării municipiului Ploieşti, haosul dominând până în prezent mandatul acestuia în fruntea administraţiei locale.

Consilierii locali PSD-ALDE vor fi prezenţi, astăzi, la dezbaterea publică, pentru a lua cunoştinţă de varianta proiectului de buget. Ulterior, grupul consilierilor PSD-ALDE îşi va exprima punctul de vedere referitor la proiectul bugetului prezentat în cadrul dezbaterii, urmând să vină cu soluţii concrete pentru dezvoltarea municipiului Ploieşti, ţinând cont şi de solicitările venite din partea locuitorilor oraşului.

Sursa: comunicat de presa PSD Prahova


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(95 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova