OFICIAL- Radierile din PNL Prahova au fost nestaturare! Ayad Al Hasoon: Nu am dus şi nu duc un război cu conducerea PNL Prahova


2 februarie 2018

Ayad al Hasoon rămâne membru PNL Prahova. Deşi filiala judeţeană îl radiase din partid, al Hasoon a depus contestaţie la Curtea de Arbitraj a Partidului Naţional Liberal, care a decis anularea hotărârii (foto jos).

“Nu am dus şi nu duc un război cu conducerea PNL Prahova aşa cum s-a crezut sau s-a vehiculat. Am vrut sa demonstrez că decizia de radiere a mea a fost una nedreaptă, fapt care s-a concretizat prin Hotărârea Curţii de Arbitraj a PNL, cea care a decis anularea deciziei Biroului Politic Judeţean. Eu am fost şi voi rămâne membru PNL. Voi rămâne acelaşi om de partid şi voi munci la fel de mult pentru filiala din care fac parte ori de câte ori mi se va cere să fac acest lucru de către conducerea PNL Prahova”, a precizat Ayad Al Hasoon, secretarul general adjunct al TNL.

Vă reamintim faptul că la începutul  lunii octombrie a anului trecut, conducerea  PNL Prahova a decis radierea mai multor tineri pe motiv că aceştia nu şi-au plătit cotizaţia. 

În spatele deciziei liderilor liberalilor prahoveni a stat la bază un război pe care o parte dintre ei l-au dus cu Ayad Al Hasoon, pe atunci preşedinte al TNL Prahova, şi Gabriel Stoica, preşedintele TNL Ploieşti. Practic, aceştia au făcut tot posibilul pentru a-i înlătura pe cei doi de la şefia organizaţiilor de tineret şi a le stopa viitoarele candidaturi pentru funcţiile respective.

La acea dată, tinerii liberali au primit pe mail şi pe Whatsapp un mesaj de la Alin Moldoveanu, secretarul PNL Prahova, în care îi anunţau că Biroul Permanent Judeţean se va întruni pentru a lua act de propunerea Biroului Permanent PNL Ploieşti de ”radiere a unor membri”. 

 Drept urmare, mai marii lideri ai PNL Prahova au recurs la o soluţie, cea a radierii lor şi a mai multor tineri, soluţie care a fost aspru criticată şi de Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal (vezi aici).

În aceste condiţii nu avem cum să nu ne întrebăm dacă nu cumva decizia conducerii PNL Prahova de a organiza un nou scrutin pe motiv că actualul secretar general adjunc al TNL nu mai membru a fost una abuzivă, iar alegerile prin care  Ayad Al Hasoon a fost reales în funcţia de preşedinte alTineretului Naţional Liberal, filiala Prahova au fost unele statutare (mai multe amănunte aici)


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(392 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova