Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova: Suntem indreptăţiţi să avem reprezentanţi în viitorul Guvern


18 ianuarie 2018

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a vorbit joi despre poziţia pe care acesta a avut-o în cadrul Comitetului Executiv Naţional, acolo unde s-a decis soarta Guvernului Tudose.

Liderul social democraţilor prahoveni a susţinut că  a considerat că prelungirea conflictului apărut între Liviu Dragnea şi Mihai Tudose făcea mai mult rău decât această decizie radicală de schimbare a Guvernului Tudose.

„Am considerat că prelungirea stării de conflict facea mai mult rău partidului decât această decizie radicală de schimbare a guvernului. Când am decis acest lucru în Comitetul Executiv Naţional, am fost conştienţi că vom ajunge în faţa preşedintelui cu o nouă propunere de premier.

Am luat în considerare toate riscurile, dar am considerat că această decizie este cea mai bună . Nu au fost doua tabere aşa cum s-a susţinut în spaţiul public, ci au fost membri de partid care susţineau că există această stare conflictuală şi unii care nu susţineau acest lucru.

 

Am luat şi eu cuvântul şi am susţinut ca nu e nomal sa existe aceasta situaţie tensionată pentru că cetăţenii ne-au votat pentru programul de guvernare, ci nu pentru numele celui care se află în fruntea Guvernului “, a declarat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.

Acum, în perioada negocierilor pentru constituirea componenţei guvernului, Bogdan Toader susţine că filiala prahoveană ar trebui să aibă cel puţin un reprezentant în viitorul executiv.

„Evident, noi ne dorim să avem prahoveni în guvern. Dacă luăm în calcul că PSD Prahova aduce constant aproape 120.000 de voturi, credem că suntem indreptăţiţi să avem şi oameni în cabinet. Deocamdată nu ştim ce portofolii au rămas nestabilite“, a mai adăugat liderul social-democraţilor prahoveni.

Toader a conchis susţinând că deja a prezentat conducerii centrale a partidului o listă cu propunerile filiaei prahovene.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(504 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 12 decembrie 2018
Statistii deprahova