Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova: Bugetul oraşului nostru va fi mai mic cu aproape 40 de milioane de lei din cauza incompetenţei şi a dezinteresului administraţiei Dobre


15 ianuarie 2018

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a lansat un atac dur la adresa primarului Adrian Dobre. Parlamentarul ploieştean a scris pe pagina personală de Facebook faptul că din cauza modului în care edilul şef al Ploieştiului conduce administraţia publică locală, bugetul oraşului va fi mai mic cu 40 milioane lei. 

 

"Primarul Adrian Dobre ne-a anunţat că a demarat şedinţele de analiză asupra proiectului de buget al Ploieştiului pe anul 2018. Ceea ce nu ne-a spus dl. Dobre este faptul că bugetul oraşului nostru va fi mai mic cu aproape 40 de milioane de lei, din cauza incompetenţei şi a dezinteresului administraţiei sale. Întrucât, atât în 2016, cât şi în 2017, primăria nu a fost capabilă să investească banii din vistierie, înregistrând un excedent bugetar de ordinul zecilor de milioane de lei, în virtutea efectului legii, sumele primite de municipalitate din cotele defalcate de TVA vor fi, în acest an, mai mici cu 38 de milioane de lei.
Iată, aşadar, că devine din ce în ce mai clar, inclusiv din cifre, că dl. Dobre nu se ridică la înălţimea cerinţelor ploieştenilor. Un oraş ca al nostru, unul dintre cele mai dezvoltate din România, merită cu siguranţă mai mult decât este în stare să-i ofere actuala administraţie locală", a scris  deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(89 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova