Deputatul Roberta Anastase solicită bani şi sprijin guvernamental pentru Spitalul Municipal Ploieşti


13 decembrie 2017

Deputatul PNL, Roberta Anastase a depus  miercuri mai multe amendamente la Proiectul de Buget de stat pe anul 2018 . Prin iniţiativa sa, parlamentarul liberal prahovean doreşte ca Guvernul României să ia în calcul ca în proiecţia  bugetară de anul viitor să fie prinse fondurile necesare pentru demararea mai multor proiecte extreme de importante pentru Ploieşti, unul dintre ele fiind Spitalul Municipal de Urgenţă.

Concret, amendamentele propuse de deputatul Anastase la Proiectul de Buget pentru anul 2018 sunt următoarele:

1.         Suplimentarea bugetului alocat Ministerului Sănătăţii, cu suma de 32.236.000 lei pentru finanţarea obiectivului de investiţii „Spital Municipal Ploieşti”. Construcţia acestui Spital Municipal este prioritatea zero pentru sănătatea cetăţenilor din judeţul Prahova. Situaţia dificilă în care se află în prezent cele două unităţi sanitare, aflate în subordinea Consiliului Local - Spitalul de Pediatrie Ploieşti şi Spitalul Municipal Ploieşti - fac imposibilă orice investiţie în infrastructura acestor două clădiri.

2.         O alocare bugetară suplimentară la bugetul Ministerului Mediului, în valoare de 69.000 lei, pentru realizarea unui studiu de impact cu privire la efectelor nocive pe care poluarea le are  asupra sănătăţii cetăţenilor care locuiesc în Ploieşti şi în zonele limitrofe

3.         O majorare a bugetului alocat tot Ministerului Mediului, cu suma de 1.019.000 lei, pentru achiziţionarea unei noi staţii de monitorizare a calităţii aerului în Municipiul Ploieşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(145 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 10 decembrie 2018
Statistii deprahova