Deputatul Roberta Anastase solicit─â bani ┼či sprijin guvernamental pentru Spitalul Municipal Ploie┼čti


13 decembrie 2017

Deputatul PNL, Roberta Anastase a depus  miercuri mai multe amendamente la Proiectul de Buget de stat pe anul 2018 . Prin ini┼úiativa sa, parlamentarul liberal prahovean dore┼čte ca Guvernul României s─â ia în calcul ca în proiec┼úia  bugetar─â de anul viitor s─â fie prinse fondurile necesare pentru demararea mai multor proiecte extreme de importante pentru Ploie┼čti, unul dintre ele fiind Spitalul Municipal de Urgen┼ú─â.

Concret, amendamentele propuse de deputatul Anastase la Proiectul de Buget pentru anul 2018 sunt urm─âtoarele:

1.         Suplimentarea bugetului alocat Ministerului S─ân─ât─â┼úii, cu suma de 32.236.000 lei pentru finan┼úarea obiectivului de investi┼úii „Spital Municipal Ploie┼čti”. Construc┼úia acestui Spital Municipal este prioritatea zero pentru s─ân─âtatea cet─â┼úenilor din jude┼úul Prahova. Situa┼úia dificil─â în care se afl─â în prezent cele dou─â unit─â┼úi sanitare, aflate în subordinea Consiliului Local - Spitalul de Pediatrie Ploie┼čti ┼či Spitalul Municipal Ploie┼čti - fac imposibil─â orice investi┼úie în infrastructura acestor dou─â cl─âdiri.

2.         O alocare bugetar─â suplimentar─â la bugetul Ministerului Mediului, în valoare de 69.000 lei, pentru realizarea unui studiu de impact cu privire la efectelor nocive pe care poluarea le are  asupra s─ân─ât─â┼úii cet─â┼úenilor care locuiesc în Ploie┼čti ┼či în zonele limitrofe

3.         O majorare a bugetului alocat tot Ministerului Mediului, cu suma de 1.019.000 lei, pentru achizi┼úionarea unei noi sta┼úii de monitorizare a calit─â┼úii aerului în Municipiul Ploie┼čti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(141 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova