Grev─â la TCE! PSD Ploie┼čti: Adrian Dobre nu a ├«n┼úeles c─â este primarul ploie┼čtenilor ┼či are anumite responsabilit─â┼úi


28 noiembrie 2017

PSD Ploie┼čti  îl someaz─â pe primarul Adrian Dobre s─â ia urgent m─âsuri pentru reluarea imediat─â a transportului public în municipiu. Ploie┼čteanul are nevoie de servicii publice, iar cineva trebuie s─â î┼či asume responsabilitatea pentru problemele create cet─â┼úenilor.

          Salaria┼úii TCE Ploie┼čti sunt dezinforma┼úi ┼či min┼úi┼úi cu privire la posibila neplat─â a salariilor, iar zvonistica a dus la o situa┼úia în care ploie┼čtenii sunt v─âduvi┼úi de transportul în comun, de┼či mul┼úi au cump─ârat abonamentele cu pre┼úuri majorate f─âr─â a cere condi┼úii de transport decente.

          Primarul Adrian Dobre a încercat  (pentru câta oar─â???) s─â se spele pe mâini ┼či s─â arunce responsabilitatea în ograda Consiliului Local Ploie┼čti. De aceast─â dat─â m─ârul discordiei îl reprezint─â o ree┼čalonare de plat─â, ree┼čalonare care nu este atributul consilierilor locali.

          E┼čalonarea datoriilor este responsabilitatea  Executivului, iar problema trebuie rezolvat─â  de  primarul Adrian Dobre ┼či de c─âtre subordona┼úii s─âi, pl─âti┼úi cu salarii invidiate de orice angajat din sectorul privat!

          PSD Ploie┼čti consider─â c─â liberalul Adrian Dobre nu a în┼úeles c─â este primarul ploie┼čtenilor ┼či are anumite responsabilit─â┼úi pe care trebuie s─â le duc─â la îndeplinire.

          Una dintre acestea o reprezint─â ┼či punerea în practic─â a hot─ârârilor Consiliului Local.  Ale┼čii locali au adoptat, în luna septembrie,  o hot─ârâre prin care TCE primea subven┼úia de la Prim─âria Ploie┼čti. Nici în prezent aceast─â hot─ârâre nu este pus─â în aplicare, deoarece liberalul Adrian Dobre nu ┼čtie cum s─â pun─â la treab─â angaja┼úii Prim─âriei.

          Îi solicit─âm primarului Adrian Dobre s─â rezolve urgent situa┼úia transportului în comun ┼či s─â înve┼úe c─â trebuie s─â î┼či asume responsabilitatea asigurând ploie┼čtenilor accesul la serviciile publice ┼či s─â evite s─â se lase manipulat de grupuri de interese locale.

 


          Dac─â nu ┼čtie ce înseamn─â responsabilitatea unei astfel de func┼úii, poate recunoa┼čte public c─â postul de primar al Ploie┼čtiului este o “p─âl─ârie” prea mare pentru domnia sa ┼či poate s─â î┼či prezinte demisia!

 

          Ar fi un gest de onoare ┼či o dovad─â c─â poate lua singur decizii importante, f─âr─â a a┼čtepta un telefon de la ┼čefii de partid…

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(174 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova