Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova:Cine a luat decizia stupidă ca la mitingul de aseară, din Bucureşti, să vedem jandarmi călare printre manifestanţii


27 noiembrie 2017

Senatorul Iulian Dumitrescu, preşedinte al Comisiei pentru apărare, a anunţat că o va convoca pe ministrul de Interne Carmen Dan, în legătură cu prezenţa jandarmilor călare la protestele din Bucureşti. 

”Din funcţia mea de preşedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, m-am angajat să o convoc la comisie pe doamna Ministru de Interne Carmen Dan, să ne spună şi nouă cine a luat decizia stupidă ca la mitingul de aseară, din Bucureşti, să vedem jandarmi călare printre manifestanţii din rândul cărora făceau parte inclusiv femei şi copii. Ministrul Carmen Dan va trebui să spună cine este vinovat sau să îşi asume greşeala şi să demisioneze. Considerăm că este vorba de o măsură excesivă, care a pus în periocol integritatea fizică a cetăţenilor români care au manifestat paşnic. Punerea în pericol a integrităţii fizice, a siguranţei cetăţenilor români, este o faptă extrem de gravă, peste care nu se poate trece aşa uşor, cineva trebuie să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat preşedintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(71 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 10 decembrie 2018
Statistii deprahova