PSD Prahova, atac dur la adresa primarului Ploieştiului:Adrian Dobre oferă ploieştenilor circ, dar şi acesta este tot pe cheltuiala lor,


22 noiembrie 2017

Partidul Social Democrat, filiala Prahova a emis un comunicat de presă în care atacă dur modul în care primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, gestionează fondurile din bugetul local.

Iată comunicatul de presă:

 

PSD Prahova condamnă politica dusă de primarul Municipiului Ploieşti, care se dovedeşte pe zi ce trece o risipă şi o debandadă bugetară pe spinarea contribuabililor. Edilul liberal al Ploieştiului se plânge tot timpul de lipsa banilor şi a investiţiilor, însă, pe de altă parte, sărăceşte bugetul propriu promovând toată ziua numai festivaluri, evenimente străine de tradiţiile oraşului lui Nenea Iancu.

          Cheltuielile necugetate din fondurile publice, banii aruncaţi pe diverse manifestări, aşa zis culturale, menite să distreze populaţia, au făcut din capitala judeţului nostru un oraş tern, murdar, nemodernizat, cu străzi din ce în ce mai degradate. Adrian Dobre oferă ploieştenilor circ, dar şi acesta este tot pe cheltuiala lor, a fiecărui contributor în parte. Până la distracţie, avem un oraş cu mari probleme de infrastructură, cu deficienţe majore în privinţa reţelei de transport, cu blocuri cu aspect dezolant, neîngrijite şi fără reabilitare termică. Lista poate continua cu lipsa locurilor de joacă şi a terenurilor de sport şi de ce nu, cu jalnica imagine a periferiilor sau cu alarmantele cote de poluare atinse în Ploieşti în ultimii ani.

          Până acum, din bugetul Ploieştiului s-au cheltuit pe ”distracţie” 1.150.000 lei.

Nu vi se pare cam mult?

          Ce pretenţii să mai aibă ploieştenii?! Mai ales că în această perioadă primarul liberal intentionează să folosească pentru sărbătorile de iarnă, sume generoase, după cum urmează:

  • Spectacol pirotehnic – 1/5 decembrie şi 31 decembrie – 21.900 lei (fără TVA);
  • Târgul de Crăciun – 5/22 decembrie – 230.00 lei (fără TVA);
  • Spectacol Revelion 2017-2018 – 150.000 lei (fără TVA).

PSD va monitoriza şi va amenda toate manevrele populiste ale primarului Dobre, atacând prin mijloacele democratice avute la dispoziţie, orice tentativă viitoare la buzunarele ploieştenilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(135 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova