Deputatul Cătălina Bozianu, atac dur la adresa primarului Dobre:A devenit „primarul care nu e în stare nici să omoare gângăniile”


30 octombrie 2017

Adunarea Generală a organizaţiei PMP-Ploieşti l-a reales, sâmbătă, ca preşedinte pe consilierul municipal Bogdan Hodorog, economist, în vârstă de 43 de ani. În funcţia de secretar-general adjunct a fost aleasă Claudia Sălceanu, 32 de ani, de profesie economist, iar, Daniela Pleşa, studentă de 22 de ani, este noul secretar-adjunct al organizaţiei.


Preşedintele PMP-Prahova, deputatul Cătălina Bozianu l-a criticat în termeni pe primarul Ploieştiului, Adrian Dobre: „Avem multe voci care îl acuză pe primar de nepăsare faţă de Ploieşti şi faţă de ploieşteni. Pentru noi, după discuţiile cu oamenii care se plângeau de absenţa dezinsecţiei din oraş, domnul Dobre a devenit „primarul care nu e în stare nici să omoare gângăniile”. Iar acest primar slab şi dezinteresat este oglinda vie a eşecului vechilor partide în a propune oameni care să dezvolte oraşul nostru şi să îl facă un loc cât mai bun de trăit”.


La evenimentul PMP-Ploieşti au participat, în calitate de invitaţi, şi membri ai conducerii naţionale a partidului – preşedintele executiv al PMP, deputatul Valeriu Steriu, şi senatorul Dorin Bădulescu. În discursul său adresat „popularilor” ploieşteni, Valeriu Steriu a acuzat guvernarea PSD de „măsuri populiste”. Steriu a denunţat orientarea efortului guvernamental exclusiv către cheltuieli cu pensiile şi cu salariile aparatului birocratic, în condiţiile inhibării investiţiilor publice şi a instabilităţii fiscale generate de „modificarea codului fiscal la fiecare două săptămâni”.
La rândul său, Bogdan Hodorog, preşedintele ales al organizaţiei Ploieşti le-a spus colegilor săi: „Cheia succesului nostru de peste patru ani stă în două obiective pe care trebuie să le îndeplinim: menţinerea şi consolidarea acestei legături permanente cu oamenii din Ploieşti, precum şi activitatea susţinută în Consiliul local. Vom susţine orice iniţiativă de natură să dezvolte Ploieştiul, indiferent din partea cui ar veni, dar ne vom opune ferm oricărei măsuri de natură să afecteze interesele ploieştenilor!”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(74 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova