Iulian Dumitrescu, preşedinte PNL Prahova, atac dur la adresa PSD-ALDE: Cea mai mare excrocherie politică de după revoluţie


21 octombrie 2017

După ce liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat faptul că nu există fonduri pentru ca pensiile să fie majorate, Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, e emis un comunicat de presă unde a criticat dur  Guvernul PSD-ALDE. 

"Promisiunile PSD de mărire a peste 5 milioane de pensii mici reprezintă cea mai mare excrocherie politică de după revoluţie. Dragnea şi Tudose şi-au bătut joc de pensionari, amânând, nu se ştie exact până când, adoptarea noii legii a pensiilor promisă în campania electorală. Legea pensiilor trebuia adoptată până la 1 octombrie 2017 şi aplicată din 2018, dar Liviu Dragnea tocmai i-a anunţat pe pensionari, inclusiv pe cei cu votul cărora a câştigat alegeri, că nu există bani pentru aplicarea unei legi mai favorabile a pensiilor începând din 2018. Guvernul PSD-ALDE nu are banii pe care i-a promis, iar modalitatea în care se gândeşte să-şi onoreze promisiunile este eventual să fure din pensia copiilor, pentru a le da bani părinţilor (adică din Pilonul 2 de pensii). Aceeaşi atitudine de sfidare şi dispreţ a actualei puteri se poate vedea şi în cazul pensiilor pentru condiţii grele de muncă, unde recalcularea produsă de guvernul în funcţie a dus la discriminări majore între oameni care au muncit acelaşi număr de ani. Măririle de salarii şi pensii nu sunt altceva decât o păcăleală sinistră, iar PSD va ieşi din-prim planul politicii, strivit de propriile minciuni şi de propria incompetenţă”, a precizat Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(31 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova