Alegeri în TNL Ploieşt! Gabriel Stoica, reconfirmat în funcţia de preşedinte: Vreau să asigur conducerea de seniori a PNL Ploieşti de tot sprijinul nostru, al tinerilor,


7 octombrie 2017

Tinerii liberali ploieşteni şi-au ales sâmbătă noua structură de conducere a TNL Ploieşti! La acest congres au participat 64 de membri. Astfel, în urma alegerilor, Gabriel Stoica a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte.

” Vreau să le mulţumesc  tuturor membrilor TNL Ploieşti pentru că îmi sunt alături într-un număr atât de mare. Pot afirma că suntem cea mai puternică organizaţie de tineret din Ploieşti. Totodată, vreau să asigur conducerea de seniori a PNL Ploieşti de tot sprijinul nostru, al tinerilor, la viitoarele alegeri”, ne-a declarat Gabriel Stoica, preşedintele TNL Ploieşti.

Alegerile TNL Ploieşti au fost recunoscute de către Biroul Permanent Judeţean TNL Prahova, dar şi de Biroul Permanent Naţional TNL.

” Mă bucur să văd că proiectul meu politic prinde contur şi că la TNL Ploieşti a fost reconfirmată în funcţie fosta structură de conducere. Este foarte important că există această continuitate, că ne cunoaştem şi că ştim din punct de vedere politic cum trebuie să abordăm fiecare problemă cu care ne-am confruntat sau ne vom confruntam. Trebuie ca PNL Prahova să fie cel  mai puternic partid din judeţ, iar organizaţiile de tineret vor munci pentru ca acest obiectiv politic să fie îndeplinit”, ne-a declarat Ayad al Hasoon, preşedintele TNL Prahova.

Iată mai jos componenţa biroului:

Preşedinte: Stoica Gabriel

Prim-Vicepreşedinte: Ivan Alexandru Marian
Prim-Vicepreşedinte: Botezatu Alexandru

Secretar General: Tudor Cristina

Secretar General-Adjunct: Cristescu Miruna Andreea
Secretar General-Adjunct: Vlad Alexandra

Vicepreşedinte: Albu Diana
Vicepreşedinte: Turcan Serghei
Vicepreşedinte: Stoica Cristina Adelina
Vicepreşedinte: Matei Flavius Costin
Vicepreşedinte: Zahiu Daniel
Vicepreşedinte: Ghioacă Dan
Vicepreşedinte: Condurăţeanu Codruţ
Vicepreşedinte: Dumitrescu Dan
Vicepreşedinte: Simion Cătălin
Vicepreşedinte: Răduţă Emil Iulian

Membri:

Dumitrescu Constantin Cătălin
Matei Cătălin
Petre Florin Alexandru
Tudor Valentin
Mirzea Antonio
Caramet Cristian
Petre Ştefan Alexandru
Puşcaşu Alexandra Ioana
Pavel Alina Elena
Mateescu Emil
Grădinaru Eugen

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(520 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar Andrei Vranceanu 0  

Tinerii liberali și au ales conducerea de 27 de persoane și adunarea generală a fost de 64 de membrii. Adică, in afara conducerii asteia, au mai votat 37 de membrii. Adică, biroul asta de conducere a fost de fapt votat, reconfirmat, de 37 de tineri. Asta da forța a tineretului liberal la Ploiești!! Președintele TNL Prahova, Ayad, cred ca e foarte dezamăgit când se uita in procesele verbale din anii trecuți ai PNL ului ăla...simplu și curat. Rușine, dezamagire și iar rusine colegi, de sus pana jos...Rușine!!! Sunt dezamăgit total!! 37 de membrii?! Sunteți de ras!!! Bravo Ayad!! S a subțiat bugetul sau ce? Este clar ca trebuie sa vina un roman la conducerea PNL Prahova!! Respect PNL

(8 octombrie 2017 00:50:22)


Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova