PNL în doliu. Preşedintele Iulian Dumitrescu : Mircea Ionescu Quintus va rămâne un reper pentru toţi liberalii, dar în special pentru noi, liberalii prahoven


15 septembrie 2017

Mircea Ionescu-Quintus, preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal, s-a stins vineri din viaţă! Vestea a marcat şi întristat întreaga clasă politică. Printre primii oameni care şi-au manifestat regretul pentru pierderea marelui liberal se numără şi Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova. Acesta a transmis un mesaj  emoţionant în memoria lui Quintus prin intermediul paginii de Facebook:

Am aflat, cu deosebită tristeţe, că Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, nu mai e printre noi.
De câte ori am avut onoarea să mă aflu în compania lui Mircea Ionescu Quintus, aveam senzaţia că o carte de istorie se deschide în faţa mea. Întotdeauna mă gândeam că domnia sa, împreună cu tatăl şi cu bunicul său, au trăit în partidul marilor brătieni încă de la înfiinţarea PNL. Viaţa şi cariera domniei sale s-au suprapus peste istoria modernă a României şi peste momentele de glorie ale PNL. 


Maestrul Quintus a fost un liberal extrem de puternic care, împotriva prigoanei comuniste şi în ciuda unor mai recente încercări, a rămas fidel marelui Partid Naţional Liberal, l-a reclădit, unificat şi întărit, aşezându-l la loc de cinste în politica din România. 


Mircea Ionescu Quintus va rămâne un reper pentru toţi liberalii, dar în special pentru noi, liberalii prahoveni, în privinţa respectului faţă de istorie, a seriozităţii faţă de prezent şi a responsabilităţii faţă de viitor.
Dumnezeu să îl aibă în pază! 
Odihnă veşnică, maestre!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(41 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 17 iulie 2018
Statistii deprahova