PSD Prahova ia atitudine în cazul consilierului local din Breaza care a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat în vărstă de 14 ani


31 iulie 2017

PSD Prahova a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că s-au făcut toate procedurile statutare de excludere din PSD  a lui Brotoiu Cristian Gheorghe, consilier local al oraşului Breaza, ales pe listele PSD, reţinut ieri sub acuzaţia de întreţinere de acte sexuale cu un minor, ulterior arestat preventiv:

În cadrul şedinţei Organizaţiei PSD Breaza s-a votat în unanimitate excluderea din PSD a lui Brotoiu Cristian Gheorghe, decizie de care a luat act şi conducerea judeţeană PSD Prahova. Documentele de excludere ale consilierului local au fost depuse la Instituţia Prefectului Prahova, urmând a se emite ordin de încetare a mandatului de consilier local al acestuia.
Organizaţia Judeţeană Prahova susţine actul de justiţie, în toate formele sale şi nu poate să nu ia măsuri de sancţionare, ori de câte ori, un membru sau un ales încalcă legea. 
În afara infracţiunii în sine, ceea ce s-a întâmplat la Breaza a adus un serios prejudiciu de imagine Organizaţiei Judeţene PSD Prahova şi partidului în general. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(236 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova