PSD şi ALDE îi cer primarului Adrian Dobre să DEMISIONEZE


25 iulie 2017

Primarul Adrian Dobre a fost criticat dur de conducerile judeţene ale celor două partide care oferă majoritatea în Consiliul Judeţean Prahova şi Consiliul Local Ploieşti, respectiv PSD şi ALDE, după ce Ploieştiul nu a primit niciun leu din fondurile oferite de Guvernul României prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Locală.

Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă, Bogdan Toader. preşedintele PSD Prahova şi Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova, i-au cerut edilului şef să demisioneze, cei doi lideri considerându-l principalul vinovat pentru pierderea banilor care ar fi trebuit să vină prin programul PNDL. 

Iată mai jos textul integral:

”Incompetenţă, numele tău este… Adrian Dobre!

Domnul aşa-zis edil al municipiului Ploieşti îşi exersează stilul epistolar, cu mare stângăcie, pe pagina oficială a instituţiei pe care o reprezintă, plângându-şi de milă că nu a fost capabil să obţină fonduri prin PNDL.
Ca de obicei, singurul primar din ţară care evită să semneze orice act oficial aruncă pisica peste gardul altcuiva. De data aceasta, peste cel al viceprimarului George Pană, reproşându-i, din câte, cu greu, reuşim să descifrăm, … apartenenţa la A.L.D.E., partid ”vinovat”, la rându-i, de a se afla, alături de P.S.D., la guvernare.
Ca orice şcolar leneş şi alintat, prins cu tema nefăcută, domnul Dobre este şi pârâcios! Şi chiar îi cere Organizaţiei Judeţene a A.L.D.E., nici mai mult- nici mai puţin, decât să îi retragă sprijinul politic viceprimarului Pană şi să îl înlocuiască!
Să recapitulăm:
Domnul Dobre, întâi STĂTĂTORUL (la propriu) dintre ploieşteni, a terminat ce avea de făcut ca primar şi a trecut la organizarea… A.L.D.E.!
Să fim serioşi!
Unicul vinovat pentru situaţia regretabilă în care se găseşte municipiul este chiar dumnealui!
Nu apartenenţa sa la P.N.L. a fost motivul pentru care Ploieştiul nu a primit bani, ci propria INCOMPETENŢĂ!
Dovada?
Primarii liberali din Prahova, ca şi sutele de primari liberali din ţară, care au primit alocări substanţiale din partea guvernului P.S.D.- A.L.D.E..
Aşadar, cel care ar trebui sa plece sunteţi chiar dumneavoastră, domnule primar!
Şi orice comentariu în plus este de prisos!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(75 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova