Premieră în PNL Prahova: Ayad Al Hasoon, cel mai tânăr membru ales la nivelul conducerii centrale PNL


20 iunie 2017

În cadrul Congresului Naţional al PNL, susţinut duminică, la Romexpo, Ayad Al Hasoon , preşedintele TNL Prahova, a fost ales cu 1049 de voturi  membru în Comisia de Onoare şi Arbitraj. 

În contextul în care are doar 25 de ani, acesta este primul tânărul liberal prahovean care a reuşit să ocupe un loc în cadrul unui for de conducere la nivel central.

”Ceea ce s-a întâmplat în cadrul Congresului Naţional al PNL vreau să vă spun că a reprezentat unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea.
Am primit votul a  1049 de liberali pentru a-i reprezenta în Comisia de Onoare şi Arbitraj. Ţin pe această cale să le mulţumesc şi să le promit că voi reprezenta cu onoare şi responsabilitate idealurile liberale şi că voi rămâne acelaşi membru activ.
Totodată, mă simt onorat să fac parte din echipa PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, unul dintre cei mai puternici  lideri de la nivel naţional. 
Faptul că dumnealui este o voce importantă a liberalismului s-a demonstrat în cadrul Congresului, acolo unde a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte PNL pentru mediul de Afaceri şi Societate Civilă. 
Voi continua să lupt în această echipă puternică din Prahova pentru a câştiga alegerile prezidenţiale cu Klaus Iohannis în 2019, precum şi alegerile locale şi parlamentare din 2020”, ne-a declarat Ayad Al Hasoon, preşedintele TNL Prahova.

Hasoon este membru PNL din 2008.
 Din 2015 acesta ocupă funcţia de preşedinte al Tineretului Naţional Liberal, filiala Prahova. Totodată, acesta este şi vicepreşedinte în cadrul conducerii centrale TNL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(3712 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 24 mai 2018
Statistii deprahova