Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, nemulţumit de rezultatul alegerilor din Băicoi


12 iunie 2017

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader,  s-a arătat surprins de rezultatul slab obţinut în oraşul Băicoi  la alegerile locale parţiale din 11 iunie, acolo unde ALDE a câştigat funcţia de primar cu peste 60% din voturi.

 Drept urmare, liderul social democraţilor prahoveni a anunţat  că urmează o perioadă de analiză în urma căreia vor fi luate anumite măsuri la nivelul organizaţiei respective.

„Într-un singur cuvânt, un scor decent obţinut de Partidul Social Democrat. Un pic surprinzător rezultatul de la Băicoi, unde aliaţii noştri ALDE au reuşit să obţină un scor foarte bun pentru dânşii. Nu pot să spun că nu mă bucur pentru ei şi pentru noi în acelaşi timp întrucât suntem în alianţă, dar un pic dezamăgitor din partea organizaţiei noastre PSD Băicoi, ca şi prestaţie. Ne aşteptam măcar scorul din 2016 să-l avem. S-au întâmplat nişte lucruri în ultima perioadă, viceprimarul cu atribuţii de primar se pare că a avut o evoluţie excelentă în ultima perioadă, a câştigat încrederea cetăţenilor. Pentru cele două localităţi pe care le-am câştigat în 2016 şi am reuşit din nou să le câştigăm, Buşteni şi Călugăreni, la Călugăreni cu 83%, un scor foarte bun, iar la Dumbrava bătălia a fost una destul de strânsă în timpul campaniei electorale, unde la sfârşit se pare că a fost câştigător cel care a deţinut funcţia de secretar, nu pot decât să-i felicit pe toţi competitorii şi să începem o analiză în privinţa localităţilor pe care nu am reuşit să le câştigăm. Cel puţin la Băicoi vor exista cu siguranţă şi sancţiuni pentru că nu putem să acceptăm să avem un scor atât de mic, cel puţin din partea unei organizaţii care de-a lungul timpului a avut rezultate bune. Binişor a fost rezultatul mai tot timpul la Băicoi, acum este un pic ciudat. Trebuie să învăţăm foarte mult din aceste alegeri, să învăţăm că alegerea candidaţilor este foarte importantă, cel puţin pentru alegerile locale.”, a declarat preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

PSD a reuşit la aceste alegeri să obţină 29,39% din voturile din cele patru localităţi.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(193 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova