Bogdan Toader, pre┼čedintele PSD Prahova, nemul┼úumit de rezultatul alegerilor din B─âicoi


12 iunie 2017

Pre┼čedintele PSD Prahova, Bogdan Toader,  s-a ar─âtat surprins de rezultatul slab ob┼úinut în ora┼čul B─âicoi  la alegerile locale par┼úiale din 11 iunie, acolo unde ALDE a câ┼čtigat func┼úia de primar cu peste 60% din voturi.

 Drept urmare, liderul social democra┼úilor prahoveni a anun┼úat  c─â urmeaz─â o perioad─â de analiz─â în urma c─âreia vor fi luate anumite m─âsuri la nivelul organiza┼úiei respective.

„Într-un singur cuvânt, un scor decent ob┼úinut de Partidul Social Democrat. Un pic surprinz─âtor rezultatul de la B─âicoi, unde alia┼úii no┼čtri ALDE au reu┼čit s─â ob┼úin─â un scor foarte bun pentru dân┼čii. Nu pot s─â spun c─â nu m─â bucur pentru ei ┼či pentru noi în acela┼či timp întrucât suntem în alian┼ú─â, dar un pic dezam─âgitor din partea organiza┼úiei noastre PSD B─âicoi, ca ┼či presta┼úie. Ne a┼čteptam m─âcar scorul din 2016 s─â-l avem. S-au întâmplat ni┼čte lucruri în ultima perioad─â, viceprimarul cu atribu┼úii de primar se pare c─â a avut o evolu┼úie excelent─â în ultima perioad─â, a câ┼čtigat încrederea cet─â┼úenilor. Pentru cele dou─â localit─â┼úi pe care le-am câ┼čtigat în 2016 ┼či am reu┼čit din nou s─â le câ┼čtig─âm, Bu┼čteni ┼či C─âlug─âreni, la C─âlug─âreni cu 83%, un scor foarte bun, iar la Dumbrava b─ât─âlia a fost una destul de strâns─â în timpul campaniei electorale, unde la sfâr┼čit se pare c─â a fost câ┼čtig─âtor cel care a de┼úinut func┼úia de secretar, nu pot decât s─â-i felicit pe to┼úi competitorii ┼či s─â începem o analiz─â în privin┼úa localit─â┼úilor pe care nu am reu┼čit s─â le câ┼čtig─âm. Cel pu┼úin la B─âicoi vor exista cu siguran┼ú─â ┼či sanc┼úiuni pentru c─â nu putem s─â accept─âm s─â avem un scor atât de mic, cel pu┼úin din partea unei organiza┼úii care de-a lungul timpului a avut rezultate bune. Bini┼čor a fost rezultatul mai tot timpul la B─âicoi, acum este un pic ciudat. Trebuie s─â înv─â┼ú─âm foarte mult din aceste alegeri, s─â înv─â┼ú─âm c─â alegerea candida┼úilor este foarte important─â, cel pu┼úin pentru alegerile locale.”, a declarat pre┼čedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

PSD a reu┼čit la aceste alegeri s─â ob┼úin─â 29,39% din voturile din cele patru localit─â┼úi.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(186 vizualiz─âri)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul urm─âtor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 20 martie 2018
Statistii deprahova