Cristina Enache, fost consilier local PNL, atac dur la administraţia Dobre:La Ploieşti nu se întâmplă nimic! Asta face actuala administraţie. Spitalul municipal promis nu are şanse


31 mai 2017

Exclusă din PNL la sfârşitul lunii martie deoarece a intrat în disgraţiile anumitor lideri politici detalii aici, Cristina Enache  şi-a  pierdut luni mandatul de consilier local .

Cum a fost unul dintre cei mai vocali şi activi aleşi locali, Enache a avut o retragere în glorie şi nu pe uşa din dos!

În ultimul cuvânt luat în calitate de consilier local, aceasta  a făcut praf administraţia Dobre şi s-a declarat nemulţumită că proiecte în care a crezut şi pentru care a garanta în faţa multor alegători nu au prea mari şanse să devină realitate.

“Vreau să le mulţumesc foştilor colegi, pentru că, până la urmă, mi-au făcut un bine. Cred că, în scurt timp, vor fi mai mulţi consilieri care vor demisiona din Consiliul Local. Suntem întrebaţi de oameni pe stradă ce se întâmplă la Ploieşti. Şi nu pot să le răspund decât atât: nimic!

La Ploieşti nu se întâmplă nimic! Asta face actuala administraţie. Spitalul municipal promis nu are şanse să fie construit prea curând. Nu avem nici măcar un studiu de oportunitate, deci nici o şansă ca lucrările să demareze până la finalul acestui an. Avem un CSM Ploieşti unde situaţia este foarte grea şi nu s-a făcut nimic. Doar promisiuni şi atât. Nu sunt o specialistă în fotbal, dar am fost întrebată şi de suporteri ai Petrolului ce se întâmplă cu marca. Pe de o parte, administraţia ploieşteană le promite mărcile, pe de altă parte îi trimite la licitaţie! Vă mulţumesc pentru această experienţă şi vă urez succes în continuare poate reuşiţi să mişcaţi lucrurile”, a spus Cristina Enache.

George Botez, preşedintele de şedinţă, a felicitat-o pe Cristina Enache pentru prestaţia pe care a avut-o în timpul mandatului de consilieri şi a recunoscut că i-a admirat tenacitatea, mai ales că nu au fost întotdeauna de aceeaşi parte a baricadei.

" Vreau să spun si eu câteva cuvinte.Nu sunt de la revedere, că nu ne luăm la revedere. Vă spun că atât eu, cât şi colegii mei am apreciat în mod deosebit prestaţia dumneavoastră.Chiar dacă noi am început o relaţie mai tumultoasă. Aţi fost unul dintre consilierii care s-au preocupat de soarta acestui oraş şi vreau să vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut. Sunt convins că într-un viitor nu foarte îndepărtat ne vom întâlni în alte condiţii. Felicitări pentru ceea ce aţi făcut", a încheiat George Botez, aplaudând-o pe Cristina Enache, alături de ceilalţi consilieri locali.

Singurul dintre foştii colegi liberali care au avut demnitatea şi tăria de a o felicita pe Cristina Enache a fost  George Sârbu, restul aleşilor PNL nu şi-au ridicat privirea din pământ. Sârbu a ţinut să precizeze că unora din partid le pare rău că aceasta a trebuit să plece în astfel de condiţii din CL.

Vezi în materialul video de mai jos momentul în care Cristina Enache a susţinut ultima declaraţie în calitate de consilier local.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(120 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova