Traian Băsescu:În România avem epidemie de rujeolă (...) Şi tu te dai de ceasul morţii ce făceau patru beţivani în noaptea alegerilor


26 mai 2017

Traian Băsescu, liderul Partidului Mişcarea Populară, a participat vineri, la Sinaia, la şedinţa Colegiului Naţional al PMP, şedinţă dedicată pregătirii alegerilor locale anticipate din data de 11 iunie. 

La finalul întâlnirii, fostul preşedinte al României, actualmente senator,  a vorbit atât despre viitoarele alegeri, cât şi  despre scandalurile mediatice  care vizează arhivele Serviciului Independent pentru Protecţie şi Anticorupţie (SIPA)  şi despre comisia parlamentară privind verificarea alegerilor prezidenţiale din 2009.

 Concret, Băsescu a afirmat că prin subiectul  ”ce făceau patru beţivani în noaptea alegerilor” se  distrage atenţia de la problemele importante ale României, exemplificând cu epidemia de rujeolă şi starea infrastructurii rutiere.

"Ieri s-a înregistrat al 27-lea copil care a murit de rujeolă, în condiţiile în care în România avem epidemie. Se merge sub minciuna că epidemia a fost posibilă pentru că toţi aceşti copii au murit pentru că n-au vrut părinţii să îi vaccineze. Este o mare minciună! Mulţi părinţi nu şi-au vaccinat copiii pentru că n-a existat vaccinul, nici la medicul de familie, nici în farmacii. Când auzi că într-o ţară au murit 27 de copii şi tu te dai de ceasul morţii ce făceau patru beţivani în noaptea alegerilor sau marele subiect SIPA... Nu văd subiectul legat de faptul că suntem în al patrulea an al exerciţiului bugetar al Uniunii Europene şi Guvernul nu a organizat măcar o singură licitaţie pentru un singur tronson de autostradă sau de cale ferată la modernizare, nu s-a organizat măcar o singură licitaţie pentru regularizarea unui râu care generează inundaţii. Dar o ţinem de dimineaţă până seara cu fraudarea alegerilor din 2009. Ce să fac, să-l chem pe Geoană să fie preşedinte, ce va constata comisia asta? Îl trimitem pe Iohannis acasă la odihnă până îşi face Geoană mandatul", a spus Traian Băsescu.

Vezi mai jos cele mai importante declaraţii oferite de liderul PMP.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(65 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

rss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2017 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2017
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii deprahova