Panică! O fantomă umblă nestingherită prin Palatul Administrativ


24 februarie 2016

Un fenomen straniu  a avut  loc în momentul în care candidatul independent Marius Fenichiu şi-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Ploieşti.  În timp ce fostul liberal îşi ţinea discursul pe scena  Sălii Europa a Palatului Administrativ din Ploieşti, în faţa a câtorva zeci de persoane,  pânza albă din spatele lui s-a înnegrit într-o fracţiune de secundă.

 Însă nu acest lucru a fost cel care a  creat panică în rândul susţinătorilor, ci faptul că era scris cu litere mari şi albe: VICTOR PONTA.  În acel moment,  Fenichiu a amuţit. În  liniştea deplina,  s-a auzit dintr-o dată  vocea unui bătrânel din capătul sălii: ”A murit Iliescu. Asta-i fantoma lui Iliescu. A venit să ne bântuie! ”

Toată lumea a luat-o la fugă spre ieşiri de indata. Norc că, deşi cuprins de panică, inspiraţia nu l-a părăsit pe  Marius Fenichiu, care a pus repede mâna pe telefon şi l-a sunat pe preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

”Domnule preşedinte, este urgent! Ne bântuie! Ne bântuie! A murit Iliescu?”, au fost primele cuvinte    ale lui Fenichiu, care a continuat spunând ” Am înţeles! Deci este bine domnul Iliescu. Îşi bea ceaiul. Am înţeles. Dar să ştiţi că eu chem popa şi vânătorii de fantome. Avem o fantomă în Palatul Administrativ şi este de la dumneavoastră din PSD. A scris Victor Ponta pe pânza aflată în spatele meu. Da? Da, da,da, am înţeles.Deci el este de vină! O zi frumoasă vă doresc. ”.

După ce a închis telefonul,  Marius Fenichiu s-a îndreptat către prietenii săi şi a spus: ” Am vorbit cu domnul Mircea Cosma şi mi-a zis că Iliescu trăieşte. Staţi liniştiţi! Nu vă panicaţi! Mi-a spus că este o glumă proastă făcută de Mircea Roşca. Penalul ăsta a vrut să se răzbune şi să-mi boicoteze lansarea candidaturii pentru că una- două vorbesc de el”.

Astfel, spiritele s-au calmat, oamenii s-au liniştit, iar fostul liberal şi-a văzut liniştit de discurs.

Cu toate acestea,  oamenii  au continuat sa se  întrebe: ” chiar o fi  Roşca sau locul acesta este bântuit?”.

Deocamdată, nici noi nu stim raspunsul , dar misterul va fi elucidat cu siguranţă la viitoarele lansări de candidaturi care vor avea loc la Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploieşti.

Acest text este un pamfelt şi trebuie tratat ca atare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(215 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova