Au fost spionaţi! Dobre, Prună şi o angajată, prinşi în mijlocul unui dialog spumos -PAMFLET


14 decembrie 2017

Emoţii, lacrimi şi îmbrăţişări! Acestea sunt cuvintele care ar putea caracteriza starea de spirit surprinsă pe camerele video montate de serviciile secrete în biroul primarului Adrian Dobre.

Totul s-a întâmplat în momentul în care  Monica Antonescu, funcţionarul public detaşat de la Direcţia Patrimoniu la Direcţia Economică , a pus ştampila cu viza CFPP pe cea de-a doua factură emisă de societatea de Transport Călători Express .

” Monica, nu ştiu unde ai  stat ascunsă atâta timp.Unde ai fost, fato?! Îţi mulţumesc Eugen pentru că ai avut inspiraţia şi m-ai sfătuit să o luăm în echipa noastră. Îţi repet Eugen, eşti un geniu! De oameni ca voi am nevoie pentru a conduce Primăria Ploieşti ”, a spus Dobre în timp ce îşi ştergea o lacrimă de la un ochi.

”Mă bucur că m-aţi remarcat, şefu’! Nu ştiţi cât am suferit. Am încercat să intru în graţiile celor de la PSD dar m-au ignorat. Am măsurat corturile de la festivaluri pentru ei, am îndemnat diverşi oameni să le aducă platouri cu prăjituri, i-am informat...Dar ei nimic, domnule primar, nimic!”, i-a răspuns Monica Antonescu izbucnind la rândul ei în lacrimi.

”Vă mulţumesc, domnule primar! Vă mulţumesc pentru că m-aţi remarcat!”, a continuat ea  suspinând.

În acel moment, copleşit de emoţii, Eugen Prună a luat-o în braţe prieteneşte.

”Gata, Monica ! Linişteşte-te! Ce a fost, a fost! O să fie bine! Vezi ştampila asta? Este a ta acum! Uite! Are şi acest inel! Zici că-i un breloc!Repet, este a ta acum! Fă ce vrei cu ea! Fă ce trebuie şi o să fie bine!”,  i-a spus omul fără de care primarul  Dobre nu face un pas în timp ce i-a luat mâna şi ia pus pe degetul mic inelul de care era prinsă ştampila .

Din acea clipă, Monica  a ştiut ce este de făcut.  Acum, nu se dezlipeşte niciun moment  de ştampila cu viza CFPP. Indiferent unde se duce, ştampila  a rămas în acelaşi loc. Pe degetul mic.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(573 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova