Examinările mamare îl pot salva pe Dan Capră


12 februarie 2016

PNL a găsit o soluţie prin care să stăvilească apariţia cancerului la sân, soluţie pe care cu siguranţă bărbaţii din România  o aşteaptă cu sufletul la gură.

Practic, odată cu apariţia proiectului legislativ privind prevenţia  în sănătate,  liberalii susţin că este nevoie să fie angajaţi în sistemul medical peste 100.000 de persoane de sex masculin care să fie şcolarizate pentru a oferi examinări mamare.

”Aşa este!  Sperăm să găsim fondurile necesare cu ajutorul cărora să plătim şcolarizarea a 100.000 de bărbaţi care să înveţe cum să palpeze sânii. Prin această metodă sperăm să  stopăm apariţia cancerului la sân. Ba mai mult, vom reduce şi rata somajului din România. La aceste cursuri se vor înscrie şi foarte mulţi colegi din parlament care deja au început să facă practică pe sânii soţiilor şi ai  amantelor”, a spus senatorul liberal Ion Luchian.

Vestea cu privire la posibilateatea de a palpa sâni, dar şi de a face un ban cinstit s-a răspândit cu repeziciune în rândul bărbaţilor, ajungând şi la urechile finanţatorului Petrolului Ploieşti, Dan Capră.

” Această lege mă va ajuta să repun societatea pe picioare. Le-am spus băieţiilor despre ea şi le-am propus un târg: să joace gratis la Petrolul, iar eu în schimb voi vorbi cu domnul Luchian ca, în cazul în care trece legea, să-i bage şi pe ei la cursuri. Cu proiectul ăsta  împuşc doi iepuri dintr-o lovitură, scap şi de faliment şi de retrogradare.  Asta pentru că băieţii vor avea moralul crescut şi altfel se vor prezenta  pe teren, iar eu reuşesc să mai plătesc din datorii . Haideţi că au acceptat jucătorii şi  nu mai vreau să pierd timpul! Chiar acum o  să mă duc să discut cu  domnul Luchian pentru ca să-i spun să facă tot posibilul ca această lege să treacă”, a spus Capră.

Acum toată puterea se află în mâinile  senatorului Ion Luchia. Să vedem dacă ştie să le folosească.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(398 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova