Băbuţele fierbinţi şi furioase au luat cu asalt sediul PSD Prahova


8 martie 2016


Mai multe bătrânele văduve au luat cu asalt   sediul Partidului Social Democrat, filiala Prahova. Supărate pe faptul că în luna martie, lună dedicată sexului frumos,  conducerea PSD Ploieşti nu a organizat niciun eveniment dedicat femeilor libere, acestea i-au cerut socoteală tânărului preşedinte al social-democraţilor prahoveni, Bogdan Toader.


Conform surselor noastre, decizia care a stat la baza renunţării la organizarea unui astfel de eveniment  a fost aceea că psd-iştii nu ştiu cine este candidatul la Primăria Ploieşti. Practic, în acest moment se aşteaptă decizia conducerii centrale a PSD pentru a se afla dacă Daniel Savu sau Cristi Ganea va intra în lupta alegerilor locale din 2016.


” Aveam nevoie de o persoană care să întreţină atmosfera la petrecerea intitulată ”Old Red Party Show”, iar acea persoană era candidatul la Primăria Ploieşti.  Dacă îl desemnam pe  Cristi Ganea se supăra Daniel Savu şi invers. Nu vrem să creem confuzie în rândul votantelor noastre, aşa că am preferat să nu mai organizăm petrecerea în ziua respectivă. Totuşi, le promit doamnelor că în momentul în care vom afla candidatul vor avea parte de un show cum nu au mai văzut”, ne-a spus sursa noastră de încredere din interiorul PSD Prahova.


Cu greu,  preşedintele Bogdan Toader  a reuşit să le  calmeze pe bătrânele care au ameninţat că nu se vor mai prezenta la vot în cazul în care problema nu va fi rezolvată.


”Aveam şi noi  parte de o zi specială în care simteam că suntem din nou femei. În fiecare an a fost un domn prezentabil care ne oferea flori, ne pupa  şi se ocupa să avem parte de o zi de început de primăvară  exact aşa cum trebuie să fie. Nu pot să vă dau mai multe amănunte. Cert este că acum sunt supărată rău şi vreau să ni se explice de ce suntem neglijate”, ne-a spus tanti Veta, o bătrânică de 75 de ani şi văduvă de 5 ani.


Într-un final, probleme au fost rezolvate. Conducerea PSD Prahova a promis că în momentul în care va afla cine intră în lupta pentru fotoliul de primar de la etajul 3 al Palatului Administrativ, toţi bărbaţii din conducere PSD Ploieşti, în frunte cu candidatul la Primăria Ploieşti vor avea grijă ca aceste bătrânele să nu mai fie nefericite. Dheee...ce nu se face pentru un vot în ziua de astăzi!

Acest text este un pamfelt şi trebuie tratat ca atare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(135 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova