Prună,Eugen Prună,  în rolul principal al filmului ”Agentul 007: Un consilier discret, strategic la întâlnirea cu vicepremierul Sevil Shhaideh”


18 februarie 2017

Scene desprinse din filmele cu James Bond au fost filmate sâmbătă în Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploieşti.

 Dacă cinefilii erau obişnuiţi să întâlnească în rolul lui James Bond din filmului ”Agentul 007”, actori precum  Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan sau Daniel Craig, de această dată aceştia vor avea o mare surpriză.

Rolul principal a fost câştigat chiar de un ploieştean! Este vorba despre Eugen Prună, cunoscut ca şi consilierul primarului municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

Povestea pe scurt a filmului este următoarea: Agentul sub acoperire James Bond trebuie să intre în graţiile şefului său şi să-i furnizeze rapid informaţiile care circulă printre angajaţii Primăriei Ploieşti şi strategiile politice ale adversarilor.

 Drept urmare, ultima ţintă a acestuia este Sevil Shhaideh, o româncă de etnie turcă, pusă în fruntea Guvernului de unul dintre principalii inamici politici ai şefului .

 Bond trebuie să obţină toate informaţiile compromiţătoare pe care aceasta le furnizează către primarii din judeţul Prahova. 

Aşadar, spionul de la etajul III se furişează la întâlnirea dintre Shhaideh şi edilii prahoveni. Acolo, se foloseşte de toată aparatura pe care o are în dotare, un telefon de ultimă generaţie, cu un spaţiu de stocare imens, şi începe să înregistreze şedinţa pentru ca pe urmă să studieze declaraţiile ţintei.

Însă acolo descoperă faptul că este prezent şi şeful său care este şi unul dintre susţinătorii secreţi ai ţintei sale.

Bulversat total de cele întâmplate, Bond îşi dă seama că acum şeful său devine noua sa ţintă.

Ce va face cu informaţiile obţinute şi cum le va folosi vom vedea într-o nouă serie a filmului ”Agentul 007.

 

Orice asociere între personajele filmului şi cele reale este pur întâmplătoare. Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

PS: Iată o fotografie din filmul care va rula în curând pe marile ecrane:

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(457 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova